Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu, dupa afirmatiile lui Codrin Stefanescu: Sunteti doar un impostor! Este mesajul unor tampiti care incearca sa ii manipuleze pe cetateni (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa afirmatiile lui Codrin Stefanescu: Sunteti doar un impostor! Este mesajul unor tampiti care incearca sa ii manipuleze pe cetateni (VIDEO)

Radu Banciu a penalizat in termeni duri, in editia de luni a emisiuni Lumea lui Banciu, interventia lui Codrin Stefanescu, in care secretarul general PSD sustine ca dupa alegerile prezidentiale Romania va. continuă pe B1

Codrin Stefanescu: in acest an Romania va avea un presedinte care va fi roman, neafiliat intereselor de grup straine

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca noul presedinte al Romaniei va fi unul roman si neafiliat intereselor straine, fara a preciza daca PSD si ALDE vor avea sau nu candidat comun.

Codrin Stefanescu: Coalitia PSD-ALDE va da presedintele Romaniei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit despre alegerile prezidentiale din 2019. Marele anunt este ca coalitia PSD-ALDE va da presedintele Romaniei si vom scapa de acest cosmar numit.

Radu Banciu, despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremoniile de la Ateneul Roman: Nu-i crapa obrazul de rusine acestui taran care a venit la Bucuresti neincaltat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremonia de la Ateneul Roman, prin care Romania a preluat presedintia Consiliului Uniunii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )