Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu, dupa decernarea Nobelului pentru Economie: A venit un nou moment greu de suportat pentru liderul nostru in economie, Varujan Vosganian, care a ratat si in acest an (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa decernarea Nobelului pentru Economie: A venit un nou moment greu de suportat pentru liderul nostru in economie, Varujan Vosganian, care a ratat si in acest an (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre decernarea premiului Nobel pentru Economie si a comentat ironic faptul ca nu Varujan Vosganian a fost cel. continuă pe B1

Denise Rifai, pe listele PNL. Radu Banciu: O catastrofa de jurnalist. A facut de ras toata breasla. Radeau oamenii de noi pe strada numai stiind ce a facut ea la Realitatea TV (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ofertele Alinei Gorghiu pentru prezentatoarele tv Simona Gherghe si Denise Rifaid e a intra in.

Sunt chemat la Consiliul Discriminarii pentru o crima pe care am comis-o la adresa poporului maghiar. Radu Banciu: Probabil ca m-ati luat de imbecil un pic, iar eu nu sunt la cheremul vostru. Sa va cereti scuze (VIDEO)

Radu Banciu a transmit in emisiunea de duminica seara un mesaj reprezentantilor Consiliului National al Discriminarii. Jurnalistul este revoltat de faptul ca a fost amendat pentru ca i-a criticat pe ungurii.

Nicusor Dan strange bani pentru campania USR. Radu Banciu: Romanul e zgarcit. La asta cu gargara e ok, dar cand e de dat nu e asa simplu. 50 de lei, asta e un abonament la cablu pe doua luni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbin in emisiunea de joi seara despre anuntul de strangere de fonduri lansat de Nicusor Dan. Presedintele USR ii indeamna pe conationali sa doneze cate 50 de lei.

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Basescu se gandeste sa candideze la parlamentare. Radu Banciu: Credeam ca nea Traian stie valorile. Cand il ai pe Turcescu in partid, faci un pas in urma, iti pui fesul ala pe cap si te asezi cu telecomanda pe canapea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu anuntul lui Traian Basescu privind candidatura sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Fostul presedinte Traian.

Este o rusine sa spui ca PNL de astazi este mai puternic ca oricand. Radu Banciu, despre afirmatiile lui Quintus: O ipocrizie monumentala. Probabil ca la 99 de ani te paraseste curajul si memoria (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emsiunii Lumea lui Banciu declaratia controversata a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care a afirmat cu tarie ca PNL este mai.

Radu Banciu, despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate, sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul PSD.

Radu Banciu saluta plecarea lui Dacian Ciolos de la Palatul Victoria: Din pacate va trebui sa vina cineva in locul lui. Asta e vestea proasta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea lui Dacian Ciolos de la Palatul Victoria. Jurnalistul saluta decizia premierului tehnocrat de a nu intra.

Basescu afirma ca Udrea este o femeie singura. Radu Banciu: Si baietelul ala Alexandrov, vaslasul ala, pagaistul, ala ce sa fie, domne? Daca nici nea Traian nu stieE clar, fratilor, era o cioaca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfatul pe care Traian Basescu i l-a dat Elenei Udrea cu privire la candidatura sa la alegerile.

Radu Banciu, despre prima zi a Elenei Udrea la Cluj: Nu se vede in fotografie cat de scurta era fusta (VIDEO)

Elena Udrea a fost subiectul central al jurnalistului Radu Banciu, duminica seara. Fostul ministru a ajuns la Cluj, acolo unde studiaza teologia, si nu a ratat ocazia de a scrie primele impresii despre viata de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )