Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre prima zi a Elenei Udrea la Cluj: Nu se vede in fotografie cat de scurta era fusta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre prima zi a Elenei Udrea la Cluj: Nu se vede in fotografie cat de scurta era fusta (VIDEO)

Elena Udrea a fost subiectul central al jurnalistului Radu Banciu, duminica seara. Fostul ministru a ajuns la Cluj, acolo unde studiaza teologia, si nu a ratat ocazia de a scrie primele impresii despre viata de. continuă pe B1

Este o rusine sa spui ca PNL de astazi este mai puternic ca oricand. Radu Banciu, despre afirmatiile lui Quintus: O ipocrizie monumentala. Probabil ca la 99 de ani te paraseste curajul si memoria (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emsiunii Lumea lui Banciu declaratia controversata a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care a afirmat cu tarie ca PNL este mai.

Radu Banciu, despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate, sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul PSD.

Radu Banciu, despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum?

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul.

Basescu afirma ca Udrea este o femeie singura. Radu Banciu: Si baietelul ala Alexandrov, vaslasul ala, pagaistul, ala ce sa fie, domne? Daca nici nea Traian nu stieE clar, fratilor, era o cioaca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfatul pe care Traian Basescu i l-a dat Elenei Udrea cu privire la candidatura sa la alegerile.

Radu Banciu: Elena Udrea spune ca sistemul s-a inversunat sa-i dea la gioale in fiecare zi. Si eu puteam sa iau spagi, dar nu am facut-o. La mine nu vine mama plangand la vorbitor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de joi seara declaratiile elenei Udrea in care si-a anuntat candidatura. Fostul ministru spune ca vrea sa se razbune pe sitemul care a facut o tinta din persoana.

Radu Banciu, dupa decernarea Nobelului pentru Economie: A venit un nou moment greu de suportat pentru liderul nostru in economie, Varujan Vosganian, care a ratat si in acest an (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre decernarea premiului Nobel pentru Economie si a comentat ironic faptul ca nu Varujan Vosganian a fost cel.

Denise Rifai, pe listele PNL. Radu Banciu: O catastrofa de jurnalist. A facut de ras toata breasla. Radeau oamenii de noi pe strada numai stiind ce a facut ea la Realitatea TV (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ofertele Alinei Gorghiu pentru prezentatoarele tv Simona Gherghe si Denise Rifaid e a intra in.

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Mortul zilei - Soacra lui Iohannis. Radu Banciu: Georgeta Lazurca, implicata la greu in acum,ularea averii familiei presedintelui (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre mortul zilei, Georgeta Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis. Avea 72 de ani. Singura informatie care a aparut la.

Mortul zilei - Soacra lui Iohannis. Radu Banciu: Georgeta Lazurca, implicata la greu in acumularea averii familiei presedintelui (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre mortul zilei, Georgeta Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis. Avea 72 de ani. Singura informatie care a aparut la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )