Libnet.ro
UNICEF

09:01

Radu Banciu: Dupa declaratiile lui Mihai Chirica, Codrin Stefanescu se simte dator sa-si apere seful. Daca toti romanii ar avea un astfel de caine, am trai mult mai bine(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dupa declaratiile lui Mihai Chirica, Codrin Stefanescu se simte dator sa-si apere seful. Daca toti romanii ar avea un astfel de caine, am trai mult mai bine(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile primarului social-democrat din Iasi despre conducerea PSD si despre replica primita de acesta din. continuă pe B1

Mihai Chirica ramane in functie dupa o sedinta tensionata la PSD Iasi

Mai multi membri social-democrati i-au cerut explicatii primarului Mihai Chirica pentru declaratiile din ultimele zile referitoare la Ordonanta de Urgenta 13 si protestele din tara intr-o sedinta a PSD Iasi. Chirica va ramane, totusi, in continuare prmarul municipiului Iasi, informeaza Digi24.

Social-democratii ieseni au facut front comun impotriva primarului Mihai Chirica

Membrii Partidului Social Democrat din Iasi au avut, vineri seara, o sedinta cu scantei, in care i-au cerut explicatii liderului Mihai Chirica dupa declaratiile despre OUG 13 si protestele din tara, Chirica reusind sa-si pastreze functia de presedinte la finalul discutiilor .

Ovidiu Laicu, vicepresedinte PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica, dupa ce primarul a criticat dur formatiunea condusa de Liviu Dragnea: A aplaudat si a felicitat propaganda impotriva partidului. il invitam sa ne lase in pace!

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Executivului condus de Sorin Grindeanu, cat si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Chirica, la Digi24: Nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul. A pus in pericol PSD/ Ar fi necesar un congres PSD, dar nu acum, poate in vara

Primarul Iasiului Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, a declarat in emisiunea In fata ta difuzata duminica de Digi 24, ca nu este multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul, precizand ca, potrivit prognozelor sociologice, a pus partidul in pericol prin actiunile sale. Chirica a mai afirmat ca a ar fi necesar un congres PSD, insa nu acum cand spiritele sunt incinse, ci dupa calmarea situatiei, posibil in vara. Totodata, primarul Iasiului considera ca este necesara o schimbare de leadership si in managementul politic, pentru ca politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este adecvata.

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene PSD Iasi, acuzandu-l ca a devenit vedeta a propagandei de dreapta si ca in loc sa lupte cu echipa a marcat autogol dupa autogol.

Presedintele PSD Arad, atac dur la adresa social-democratului Mihai Chirica, pentru criticile la adresa formatiunii: Ar trebui sa fie un soldat disciplinat. Orice coleg care nu se supune ordinii de partid trebuie sa suporte consecintele

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, considera ca primarul Iasiului, Mihai Chirica, ar trebui sa primeasca o masura drastica de sanctionare, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu si a sefului PSD, Liviu Dragnea.

O prezenta simpatica si la propriu, si la figurat. Mihai Chirica, despre Ana Birchall la ministerul Justitiei: Trebuie adus un om recunoscut de asociatiile profesionale din domeniu

Dupa demisia lui Florin Iordache din functia de ministrul al Justitiei, premierul Sorin Grindeanu a decis ca Ana Birchall sa asigure interimatul la conducerea institutiei. Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si p.

Radu Banciu: Partea buna in toata aceasta mega-trasnaie e ca mega-coruptii, marii sarlatani, cand sunt condamnati, nu sunt condamnati numai pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre o decizie a Curtii de Apel Alba Iulia care practic a dezincriminat abuzul in serviciu. Detalii.

Mihai Chirica: Guvernul Grindeanu nu a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. / OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat, duminica, la Realitatea Tv, ca Liviu Dragnea nu i-a cerut demisia din partid in urma criticilor aduse presedintelui PSD. Chirica mai spune ca Guvernarea Grindeanu e o guvernare care poate conduce competent si ca Guvernul Grindeanu nu e un guvern care a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. Chirica a mai afirmat ca OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD.

Ovidiu Laicu, vicepresedintele PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, din cauza declaratiilor publice facute de acesta in ultima vreme, care ar incalca statutul PSD, potrivit Agerpres. Laicu a declarat ca solicita conducerii centrale a PSD sa il suspende pe Chirica din functia de vicepresedinte la nivel national.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )