Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene

Adevărul Adevărul,
Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene PSD Iasi, acuzandu-l ca a devenit vedeta a propagandei de dreapta si ca in loc sa lupte cu echipa a marcat autogol dupa autogol. continuă pe Adevărul

Ovidiu Laicu, vicepresedintele PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, din cauza declaratiilor publice facute de acesta in ultima vreme, care ar incalca statutul PSD, potrivit Agerpres. Laicu a declarat ca solicita conducerii centrale a PSD sa il suspende pe Chirica din functia de vicepresedinte la nivel national.

Ovidiu Laicu, vicepresedinte PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica, dupa ce primarul a criticat dur formatiunea condusa de Liviu Dragnea: A aplaudat si a felicitat propaganda impotriva partidului. il invitam sa ne lase in pace!

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Executivului condus de Sorin Grindeanu, cat si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Chirica ramane in functie dupa o sedinta tensionata la PSD Iasi

Mai multi membri social-democrati i-au cerut explicatii primarului Mihai Chirica pentru declaratiile din ultimele zile referitoare la Ordonanta de Urgenta 13 si protestele din tara intr-o sedinta a PSD Iasi. Chirica va ramane, totusi, in continuare prmarul municipiului Iasi, informeaza Digi24.

Protestele REZIST. Ziua 13. Vicepresedintele PSD Mihai Chirica recunoaste ca pana si pesedistii participa la manifestatiile impotriva lui Dragnea, Tariceanu si Grindeanu: M-au invitat oameni din structuri ale partidului

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a lansat un nou val de critici la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Traian Basescu RUPE TACEREA. MOTIVUL pentru care Guvernul PSD trebuie sa-si dea demisia

Traian Basescu a vorbit intr-un interviu pentru TVR despre motivul pentru care Guvernul PSD ar trebui sa plece de la conducere. Fostul presedinte al Romaniei spune ca oamenii care protesteaza.

Mihai Chirica, seful PSD Iasi: am iesit ciufuliti din toata aceasta poveste. Care ciufuliti, la chelie...

Am senzatia ca sefii PSD nu sesizeaza piederile uriase de imagine provocate de aventura OUG 13. Mai spune Mihai Chirica: neaprobarea OUG 14, de abrogare a OUG 13, ar fi o sinucidere in masa si o lovitura aproape letala pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )