Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Banciu: Interviul Gabrielei Firea la Antena 3 nu a fost atat de spontan. Asadar, bisericoasa, evlavioasa, cu rugaciunea spusa dimineata in genunchi, doamna Firea este ca toti romanii - o mincinoasa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Interviul Gabrielei Firea la Antena 3 nu a fost atat de spontan. Asadar, bisericoasa, evlavioasa, cu rugaciunea spusa dimineata in genunchi, doamna Firea este ca toti romanii - o mincinoasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul asa-zis spontan pe care Mihai Gadea i l-a luat Gabrielei Firea. O alta informatie care. continuă pe B1

Unspe metri cu Radu Banciu si Dan Bara: Nationala Romaniei, din ce in ce mai slaba. Aducerea unui antrenor strain nu a fost o greseala (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe metri despre situatia de la nationala de fotbal a Romaniei. Banciu a subliniat ca in ultimii.

Radu Banciu: Cum ar fi putut Kovesi s-o condamne pe Udrea? Sunt atatea si atatea condamnari. Hai sa lasam scenariile astea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de martia emisiunii Lumea lui Banciu despre verdictul dat de magistrati in dosarul Gala Bute. Elena Udrea a primit 6 ani de.

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politica s-a incheiat. Toata lumea stie ca tu ai pierdut si incerci sa dai vina pe altii, care au ajuns mai sus decat tine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noulschimbde replici din interiorul PSD. Victor Ponta l-a sfatuit pe Sorin Grindeanu,intr-o.

Radu Banciu, despre faptul ca ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin: Ar trebui sa se intoarca in vecinatatea Varanului si sa linga mana care altadata l-a crescut (VIDEO)

Radu Banciu a avorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Biroul central al ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin pentru functiile detinute.

N-auzi, tolomaco, ca te iubesc? Radu Banciu, PARODIAT magistral de Alex Stefanescu

Criticul literar Alex Stefanescu il parodiaza pe jurnalistul Radu Banciu. in stilul caracteristic, Stefanescu reda, intr-un articol publicat pe femeide10. ro, un discurs al.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre meciul Romania - Danemarca (EMISIUNEA INTEGRALA)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe metri meciul Romania - Danemarca, disputat duminica si incheiat cu scorul 0-0. Vorbind despre.

Unspe metri. Radu Banciu, despre meciul cu Danemarca: Se lovea mingea de jucatorii Romaniei ca de nuci! (VIDEO)

In cadrul emisiunii sale de la B1TV, jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul Romaniei cu Danemarca, 0-0, si l-a criticat pe selectionerul Christoph Daum despre care considera ca nu duce nationala.

CANTAREA PRIMARIEI: Antena 3 dedica o intreaga emisiune Gabrielei Firea! Imagini nemaivazute din biroul.../ Un interviu asa cum nu ati mai vazut. Si alte nevazute...

Mihai Gadea a avut-o ca invitata luni seara la Sinteza zilei pe Gabriela Firea. De fapt, a fost invers: Gabriela Firea l-a avut invitat pe Gadea la Primaria Capitalei si apoi au transmis povestea pe post.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )