Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu: Madalina Ghenea e ca o bucatica de carne, n-am vazut-o decat in sutien si chiloti

B1 B1,
Radu Banciu: Madalina Ghenea e ca o bucatica de carne, n-am vazut-o decat in sutien si chiloti

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, ipostazele in care Madalina Ghenea apare in publicatiile din Romania. Acesta a cerut oricui are o poza cu. continuă pe B1

Radu Banciu: Madalina Ghenea n-ar recunoaste niciodata ca ar avea o relatie cu Gerard Butler

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, vizita inopinata a lui Gerard Butler in Romania, desi publicul il stia despartit de Madalina Ghenea. S-au.

Actorul Gerard Butler a venit in Romania pentru Madalina Ghenea: Cei doi s-au cazat la un hotel pe malul lacului Vidraru (VIDEO)

La o luna dupa ce s-au afisat in ipostaze tandre pe strazile din Roma, desi publicul ii stia despartiti, cuplul Madalina Ghenea-Gerard Butler surprinde iar. Si nu printr-o noua separare, ci printr-o.

Soferul masinii in care s-au aflat Gerard Butler si Madalina Ghenea a incalcat toate regulile de circulatie (VIDEO)

Weekend-ul petrecut de Gerard Butler in Transfagarasan a fost cu adevarat o aventura. Si una chiar periculoasa. Soferul care a condus bolidul cu care actorul scotian si Madalina Ghenea au calatorit nu a.

Madalina Ghenea si Gerard Butler, in prag de despartire din cauza paparazzilor din Romania?

In cea de-a 3-a zi petrecuta in Romania, insistenta paparazzilor pare sa creeze adevarate disensiuni intre Madalina Ghenea si iubitul ei, Gerard Butler. Cei doi sunt nevoiti sa puna inpractica adevarate scenarii de film pentru a scapa de blitz-urile aparatelor de fotografiat, iar lipsa catorva momente de intimitate este pe cale sa produca o noua ruptura in cel mai hot cuplu al momentului. Continue reading .

Gerard Butler si Madalina Ghenea au mancat preparate traditionale, la hotelul din muntii Fagaras

Actorul Gerard Butler si fotomodelul Madalina Ghenea au fost cazati in weekend la un hotel din muntii Fagaras si au mancat preparate traditionale romanesti.

Vanati de paparazzi, Madalina Ghenea si Gerard Butler au fost evacuati cu elicopterul G5!

Madalina Ghenea si Gerard Butler au ales sa se deplaseze de la hotelul din zona lacului Vidraru pana la Bran cu un elicopter G5, apartinand firmei de taxi-aerian a milionarului Ioan Niculae. Cei doi indragostiti au fost pana in acel moment urmariti pas cu pas de paparazzi, desi actorul american uraste acest lucru. Continue reading .

Radu Banciu: Ponta, inalt Preasfintitul Premier al Romaniei, a dovedit ca e bata la politica externa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, gafa uriasa pe care a facut-o premierul Victor Ponta cand a spus ca Romania nu are niciun tratat de extradare cu.

Madalina Ghenea, aparitie spectaculoasa pe covorul rosu la Ischia Global Fest Film! Actrita a primit cel de-al 4-lea premiu din cariera!

Cariera cinematografica a Madalinei Ghenea este in plina ascensiune, iar talentul ei este din ce in ce mai recunoscut in lume filmului. Madalina a primit cel de-al 4-lea premiu important din cariera ei, in cadrul festivalului Ischia Global Fest Film din Italia. Continue reading .

Madalina Ghenea, la bratul unui alt barbat in Italia!

Cariera cinematografica a Madalinei Ghenea este in plina ascensiune, iar talentul ei este din ce in ce mai recunoscut in lume filmului. Madalina a primit cel de-al 4-lea premiu important din cariera ei, in cadrul festivalului Ischia Global Fest Film din Italia. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )