Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, mesaj pentru PSD: Voi sunteti cu nepotismele. Uitati-va cine e in Guvernul Romaniei astazi, ca sa vedeti foarte clar ca nu se bazeaza nimic si nimeni pe competente (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, mesaj pentru PSD: Voi sunteti cu nepotismele. Uitati-va cine e in Guvernul Romaniei astazi, ca sa vedeti foarte clar ca nu se bazeaza nimic si nimeni pe competente (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre atacul pe care deputatul PSD de Bucuresti Aida Caruceru l-a lansat la adresa lui Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru. continuă pe B1

Radu Banciu, despre criticile lui Frans Timmermans: Dragnea si Tariceanu sunt porniti ca niste pitbulli

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania pentru a primi titlul de Doctor Honoris.

Radu Banciu: LIviu Dragnea nu este un tip credibil si atunci nu este credibila nici economia romaneasca pe care nu o ia nimeni in serios (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia economica din Romania si de efectele OUG 114, cunoscuta drept ordonanta lacomiei. Moneda.

Radu Banciu, despre noua lista neagra a paradisurilor fiscale: Alti napastuiti ai sortii din politica romaneasca se pregateau sa-si depuna icrele la capatul lumii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiuni Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrii de Finante din UE au adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale. Decizia a fost luata la.

Radu Banciu, dupa ce Dragnea a spus ca Iohannis nu e seful statului: Ce idiotenie! Atat il duce capul... Iohannis a fost ales democratic, dar Dragnea, ca individ, n-a fost ales niciodata de popor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o serie de afirmatii si acuzatii facute weekendul trecut de catre Liviu Dragnea. Liviu Dragnea l-a criticat - cred ca e.

Emil Boc, dupa ce Radu Banciu a criticat Cluj-Napoca: intr-adevar la Cluj sunt multe masini, dar Bucurestiul se sufoca (VIDEO)

Primarul Clujului Emil Boc ii raspunde lui Radu Banciu dupa ce realizatorul B1 TV a criticat orasul pe care acesta il conduce. Centrul Clujului arata mai rau decat orice centru interesant din orice.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )