Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Banciu: Monica Macovei vrea sa candideze la prezidentiale ca sa scoata un scor de orbul gainilor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Monica Macovei vrea sa candideze la prezidentiale ca sa scoata un scor de orbul gainilor (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV dorinta europarlamentarului PDLMonica Macovei de a fi inclusa in procesul de selectie pentru candidatul. continuă pe B1

Monica Macovei vrea sa candideze la prezidentiale

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Monica Macovei cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatilor dreptei pentru prezidentiale.

Monica Macovei vrea sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului dreptei la prezidentiale

Eurodeputatul PDL Monica Macovei spune ca are dreptul si cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale, in contextul aliantei dintre PDL si PNL. Monica.

VIDEO Monica Macovei despre candidatura la prezidentiale: I-am solicitat presedintelui Blaga sa fiu inclusa in evaluarea interna, el a avut o alta opinie/ Vasile Blaga: Aici nu e pe toane, e pe regulamente

Monica Macovei a declarat luni ca i-a cerut presedintelui PDL, Vasile Blaga, sa o includa in evaluarea interna pentru selectarea candidatului la prezidentiale, dar presedintele PDL a avut o alta opinie. Macovei a spus la B1 ca va continua sa adreseze conducerii PDL aceasta solicitare si a refuzat sa spuna daca va candida independenta la prezidentiale daca nu va fi inclusa in procesul de selectie.

Monica Macovei si Mihai Razvan Ungureanu vor sa candideze la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Monica Macovei si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu vor si ei in cursa pentru prezidentiale, din partea dreptei. Macovei sustine ca e dreptul oricarui candidat de a fi inclus pe liste, in.

Radu Banciu, despre intentia Monicai Macovei de a candida la prezidentiale: Romanii ar fi pregatiti sa voteze femei, daca ar exista femei de votat

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intentia Monicai Macovei de a se afla printre candidatii pe care dreapta ii ia in considerare i.

Monica Macovei, la B1 TV: Vreau sa concurez pentru candidatura la prezidentiale. De ce nu pot fi inclusa, nu numai eu, dar si altii care au sanse?/ MRU: Eu imi doresc o emisiune intre acesti multi candidati de dreapta pretendenti la prezidentiale

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca cere in continuare includerea sa in procesul de selectie a candidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale si doar masuratorile realizate de institutele de profil sa stabileasca care este candidatul cu cele mai mari sanse. Macovei sustine insa ca Vasile Blaga nu este de acord cu aceasta idee.

Monica Macovei cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului comun PNL-PDL la prezidentiale: Procesul trebuie sa fie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD

Eurodeputatul PDL Monica Macovei declara, pentru Romania Libera, in contextul aliantei dintre PDL si PNL, ca am dreptul si cer sa fiu inclusa in procesul de masurare a condidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale. Fostul ministru al Justitiei mai afirma ca procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale. Macovei subliniaza si faptul ca in acest moment nu este inclusa in sondajele pe baza carora urmeaza sa fie selectat prezidentiabiliul comun al PDL si PNL.

Radu Banciu: Romanii ar fi pregatiti sa voteze femei, daca ar exista femei de votat (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intentia Monicai Macovei de a se afla printre candidatii pe care dreapta ii ia in considerare i.

Monica Macovei: Cer sa fiu inclusa in procesul de selectie al candidatilor dreptei pentru prezidentiale

Eurodeputatul PDL sustine ca indiferent cum va fi conceput acest proces de selectie, sondaj sau o alta metoda, fiecare potential candidat trebuie reevaluat . in acest nou context al aliantei dintre PNL si PDL, spune Monica Macovei, am dreptul si cer sa fiu inclusa in procesul de masurare a condidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale.

Monica Macovei: Cer in continuare sa fiu inclusa in procesul de selectie pentru candidatul dreptei la prezidentiale (VIDEO)

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TVca cere in continuare includerea sa in procesul de selectie a candidatilor dreptei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )