Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu: De la nea Nicu, la Iliescu si la Liviu Dragnea nu s-a schimbat nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: De la nea Nicu, la Iliescu si la Liviu Dragnea nu s-a schimbat nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestul Diasporei. Daca ascultati iar declaratiile lui Dragnea din acele zile de mijloc de august, o sa vedeti ca nu-i mar. continuă pe B1

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Gigi Becali e mic copil pe langa seful PSD! Liviu Dragnea, DANS EPOCAL pe melodia Eu las lumea sa vorbeasca, a lui Florin Salam! (FOTO,VIDEO)

Liviu Dragnea a petrecut pana in zori la nunta fiul lui, Valentin. Seful PSD a fost filmat in timp ce dansa pe o melodie cantata chiar de regele manelelor, si anume, Florin Salam, conform Cancan. ro. Liderul.

Florin Salam ar fi cantat pana dimineata la nunta faraonica a fiului lui Liviu Dragnea: Cine a fost sufletul petrecerii

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend. Jurnalistii de la Cancan scriu ca acest eveniment s-a bucurat si de prezenta manelistului Florin Salam care le-ar fi cantat.

Iubita lui Liviu Dragnea, tinuta inspirata din garderoba lui Meghan Markle. Cine o poarta mai bine

La sfarsitul saptamanii trecute, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tatulescu. Ceremonia fastuoasa a avut loc la Palatul Snagov si a strans laolalta nenumarate persoane importante din showbizul romanesc, dar si din scena politica.

Liderii PSD si-au etalat bolizii de lux la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Cei mai multi dintre liderii PSD au ajuns, duminica seara, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, la volanul unor masini impunatoare, in timp ce cativa au ales sa vina cu taxiul. Un grup de protestatari le-a cerut invitatilor sa-i transmita socrului mare, potrivit Mediafax. Cei mai multi dintre nuntasi, in majoritate lideri social-democrati, au venit in SUV-uri albe, negre si rosii, precum Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Porsche, Volkswagen Touareg, dar si alte masini de lux precum Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7.

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3. Interviul lui Dragnea a scos la iveala strategia lui de autovictimizare.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Politikix. Liviu Dragnea si conspiratia asasinilor. Cum a reusit sa scape la mustata

Subiectul acestei saptamani a fost incercarea de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea. Patru straini s-ar fi cazat la un hotel renumit din Bucuresti cu scopul precis de a-i face rau sefului PSD. Subiectul.

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )