Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3. Interviul lui Dragnea a scos la iveala strategia lui de autovictimizare. continuă pe Antena3

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis la declaratiile lui Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, la Sibiu, afirmatiile liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit carora asupra acestuia s-ar fi incercat o tentativa de asasinat in luna aprilie.

Orban, despre tentativa de asasinat invocata de Dragnea: Clar o poveste de adormit copiii, O MINCIUNA GOGONATA!

Liderul PNL, Ludovic Orban, il iornizeaza pe Liviu Dragnea dupa declaratia acestuia privind tentativa de asasinat Cred ca nu mai trebuie prelungita foarte mult dezbaterea cu nazdravania asta a lui Dragnea,.

Un ziar olandez a deschis editia cu Liviu Dragnea: Acum si Romania are un lider autoritar

Unul dintre cele mai citite ziare olandeze, de Volkskrant, a ales sa deschida editia tiparita cu liderul PSD Liviu Dragnea pe prima pagina, titrand Acum si Romania are un lider autoritar. intr-un material mai amplu, publicatia olandeza a vorbit despre cum afaceristul-politician Liviu Dragnea are Romania in stransoarea sa feudala.

Solicitare catre DIICOT pentru verificarea afirmatiilor lui Liviu Dragnea privind tentativa de asasinare

Mai multe organizatii civice au semnat o solicitare catre procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, prin care cer verificarea afirmatiilor lui Liviu Dragnea privind presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi avut.

Ambasada Suediei la Bucuresti anunta ca postarea ironica la adresa asasinarii lui Liviu Dragnea a DISPARUT de pe Facebook

Postarea ironica la adresa lui Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile liderului PSD privind tentativa de asasinat asupra sa, a Ambasadei Suediei la Bucuresti a disparut de pe pagina de Facebook a reprezentantei.

VIRALUL ZILEI: Cum a scapat Liviu Dragnea de presupusii asasini (VIDEO)

Pe internet au inceput deja sa circule glume despre asasinarea Liviu Dragnea. Romanii il ironizeaza pe seful PSD dupa declaratiile halucinante privind o tentativa de ucidere a sa. Explicatiile.

Organizatii civice cer sefului DIICOT verificarea afirmatilor lui Liviu Dragnea privind tentativa de omor: Nu-l simpatizam, dar, daca nu avem de-a face cu o fabricatie politicianista de prost gust, este un atac terorist la adresa Romaniei

Mai multe organizatii civice cer procurorului-sef al DIICOT verificarea afirmatilor lui Liviu Dragnea referitoare la tentativa de omor, sustinand ca, in cazul acestei infractiuni, nu este necesara plangerea.

Politikix. Liviu Dragnea si conspiratia asasinilor. Cum a reusit sa scape la mustata

Subiectul acestei saptamani a fost incercarea de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea. Patru straini s-ar fi cazat la un hotel renumit din Bucuresti cu scopul precis de a-i face rau sefului PSD. Subiectul.

Ion Cristoiu: Domnul Lazar trebuia sa-si dea demisia

In contextul cererii lui Tudorel Toader de evaluare a activitatiiprocurorului general al Romaniei, jurnalistul Ion Cristoiu spune ca Augustin Lazar ar fi trebuit sa-si dea deja demisia. Domnul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )