Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, incercand sa schimbe cursul istoriei, dar romanii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, incercand sa schimbe cursul istoriei, dar romanii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PNL a sarbatorit 143 de ani de existenta. Au lipsit multi grei, presedintele Klaus Iohannis care nu mai este . continuă pe B1

Radu Banciu: Tot handicapatii, tot astia care n-au scoala, tot astia care n-au pregatire au ajuns sa ne conduca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre pregatirea precara a politicienilor romani. Rectorul Universitatii din Bucuresti spune ca a ascultat-o pe Danci.

Radu Banciu: Viorica Dancila nu stie sa gaseasca pe harta nicio tara. Stiti care ar fi primul vecin al Romaniei pe care l-ar spune? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea Elenei Udrea in Costa Rica, facand o comparatie si cu premierul Viorica Dancila. Elena Udrea nu avea nicio.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

Radu Banciu: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se intrec in gafe si in cacofonii. Pana la urma, niciunul nu are prestanta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele legate de viitorul Pilonului II de pensii. Actualitatea interna este brazdata in aceste zile de un neant.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )