Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii. continuă pe B1

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiective devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiectve devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

Radu Banciu: Ne-a trecut glontul pe la ureche cu pandemia de coronavirus. La cum a fost condusa in ultimii 30 de ani, Romania nu putea sa faca fata nici unui guturai (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, efectele pandemiei de coronavirus in Romania si sustine ca, la felul cum a fost condusa tara in ultimii 30 de ani, ne-a.

Adevarul despre data aparitiei COVID-19: Imaginile din satelit indica faptul ca noul coronavirus a aparut in China mult mai devreme decat s-a crezut

Cresterea dramatica a traficului auto in jurul spitalelor importante din Wuhan, in toamna anului trecut, sugereaza ca noul coronavirus ar fi putut sa apara si sa se raspandeasca prin China centrala cu mult.

Radu Banciu: Platesti ca prostul impozite sume abracadabrante. Unde se duc banii astia? Despre scorul tot mai mare al lui Victor Ponta in sondaje: Poporul roman e imbecil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre coruptia care macina tara noastra. Desi romanii platesc numeroase taxe si impozite, banii nu se vad nicaieri: sunt domenii .

Radu Banciu: Peste 15.000 mii de turisti din tara au mers in weekendul de Rusalii pe litoralul romanesc, desi e cel mai scump si cel mai prost intretinut (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia statiunilor romanesti de la Marea Neagra, care au primit peste 15. 000 de turisti din toata tara in weekendul de.

Angajati FAN Courier din Ialomita, confirmati cu noul coronavirus

Noul coronavirus a lovit si in compania FAN Courier. 23 de ialomiteni, angajati ai firmei, au fost depistati pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, anunta independentonline. ro. Starea lor de sanatate este buna, aflandu-se sub ingrijire medicala la spitale suport COVID-19 din Bucuresti si Fetesti.

Noul coronavirus a ajuns si in sediul central al Curtii de Conturi

Un angajat al Curtii de Conturi, Biroului Audit Intern, a fost confirmat cu noul coronavirus, informeaza institutia intr-un comunicat.

Focar de COVID-19 la o scoala din Germania. Cinci copii romani infectati cu noul coronavirus

La scoala primara Christoph Folderich din Spandau, Germania, cinci copii din cinci clase diferite au fost infectati cu noul coronavirus. Toti cei cinci elevi provin din familii de romani.

OMS: Persoanele asimptomatice rareori transmit noul coronavirus

Persoanele asimptomatice nu prea transmit mai departe infectia cu noul coronavirus. Cel putin acestea sunt ultimele vesti care vin de la expertii epidemiologi ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Cu toate acestea, masurile de protectie individuale nu trebuie slabite, in contextul in care exista o foarte fina distinctie intre persoanele asimptomatice si cele pre-simptomatice si care pot transmite mai departe virusul, atrag atentia medicii.

Spitalul in care sunt testati pentru noul coronavirus, la internare, toti pacientii. Ce a determinat decizia

Conducerea unui spital din judetul Olt a luat decizia de a preleva probe pentru noul coronavirus tuturor pacientilor pentru care se decide internarea, indiferent de simptomatologie. Masura a fost adoptata la inceputul acestei saptamani, dupa aparitia unui focar intr-o sectie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )