Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu: Ne-a trecut glontul pe la ureche cu pandemia de coronavirus. La cum a fost condusa in ultimii 30 de ani, Romania nu putea sa faca fata nici unui guturai (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ne-a trecut glontul pe la ureche cu pandemia de coronavirus. La cum a fost condusa in ultimii 30 de ani, Romania nu putea sa faca fata nici unui guturai (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, efectele pandemiei de coronavirus in Romania si sustine ca, la felul cum a fost condusa tara in ultimii 30 de ani, ne-a. continuă pe B1

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiective devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiectve devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

Radu Banciu: Platesti ca prostul impozite sume abracadabrante. Unde se duc banii astia? Despre scorul tot mai mare al lui Victor Ponta in sondaje: Poporul roman e imbecil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre coruptia care macina tara noastra. Desi romanii platesc numeroase taxe si impozite, banii nu se vad nicaieri: sunt domenii .

Radu Banciu: Peste 15.000 mii de turisti din tara au mers in weekendul de Rusalii pe litoralul romanesc, desi e cel mai scump si cel mai prost intretinut (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia statiunilor romanesti de la Marea Neagra, care au primit peste 15. 000 de turisti din toata tara in weekendul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )