Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Nu te poti atinge de ministrii care nu isi fac treaba, dar care sunt sub girul cumatrului Liviu Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nu te poti atinge de ministrii care nu isi fac treaba, dar care sunt sub girul cumatrului Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitoarea remaniere guvernamentala, precizand ca in ciuda faptului ca unii ministri nu isi fac treaba, acestia nu vor fi. continuă pe B1

Radu Banciu: Nici macar aia din PSD nu mai inghit astazi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana vi.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Primul parlamentar PSD de Bucuresti care isi declara deschis sustinerea fata de Gabriela Firea: `Are perfecta dreptate`(FOTO)

Gabriela Firea continua sa atraga sustinatori in disputa cu liderul PSD Liviu Dragnea. Deputatul PSD de Bucuresti Mihaita Virza a transmis vvineri o scrisoare prin care isi declara solidaritatea deplina.

10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau. Cand te confrunti cu oameni toxici

Un barbat de varsta mijlocie se blocheaza intr-un loc de munca nesatisfacator si tot ce-i vine in minte sunt cuvintele fostei invatatoare: Nu se va alege nimic de tine. O tanara apeleaza la terapie din cauza unei anorexii totul a pornit de la vorbele unei amice din copilarie, care o facea vaca grasa. O adolescenta se sinucide pentru ca nu mai rezista sa fie constant hartuita de catre colegi. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Cine sunt ministrii care se afla pe lista remanierii?

Guvernul Dancila pregateste o noua remaniere. Andreea Sava a prezentat in emisiunea Editie Speciala ce ministrii se afla pe lista remanierii, conform zvonurilor prezentate in presa. La un moment.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )