Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mircea Badea: N-ai cum sa nu remarci intensitatea cu care propaganda basista cauta diversiuni

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: N-ai cum sa nu remarci intensitatea cu care propaganda basista cauta diversiuni

Ma uit cu cata disperare incearca propaganda basista sa acopere multiplele derapaje in scandalul terenurilor lui Basescu a spus Mircea Badea in cadrul editiei de joi a emisiunii in Gura Presei. E un. continuă pe Antena3

Mircea Badea, mai tare ca Van Damme. Uite cum face sfoara

Mircea Badea a demonstrat, in direct la Antena 3, ca poate sa faca sfoara mai bine ca Van Damme, in viralul care circula in aceste zile pe internet. Spre deosebire de filmuletul in care actorul Jean-Claude.

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe doua TIR-uri mergand, explicat de Mircea Badea

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe doua TIR-uri mergand a fost dezlegat si explicat de Mircea Badea, la Antena 3. El e calare pe doua TIR-uri, ele dau cu spatele, la un moment dat pleaca TIR-.

Mircea Badea: Basescu Traian, fara doar si poate, a facut trafic de influenta

Mircea Badea este de parere ca Traian Basescu a facut trafic de influenta astfel incat fiica sa, Ioana Basescu, sa obtina un credit de la CEC Bank. Discutia, asa cum am spus si aseara, trebuie.

Mircea Badea: Black Friday e o teapa

Mircea Badea a intervenit in cadrul editiei de joi a emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, unde a vorbit despre doua dintre cele mai importante subiecte ale zilei. Black Friday e o ineptie si o.

Mircea Badea, despre averea Ioanei Basescu: Vinde si droguri? Sau are o tiparnita la ea acasa?

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit miercuri, la Sinteza Zilei, despre averea Ioanei Basescu, intrebandu-se de unde apar atatia bani. Si-a luat un penthouse, de peste un milion d.

Mircea Badea, reporter sportiv, in direct de la Arena Nationala. Atmosfera este absolut superba

Romania - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, se vede la Antena 1 si Antena 3. Cel mai important meci al nationalei din ultimii ani aduce si o premiera. Mircea Badea, realizato.

Mircea Badea il linisteste pe Mihai Bendeac: Nu l-a sapat nimeni!

Mircea Badea ii va lua locul lui Mihai Bendeac la carma emisiunii iComedy, cel putin in editia de vineri, si tine sa il anunte pe actor sa stea linistit pentru ca nu l-a sapat nimeni si ca a fost dat afara din cu totul alte motive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )