Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu: PSD-ul are un os in gat si acest os este insusi Dan Diaconescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: PSD-ul are un os in gat si acest os este insusi Dan Diaconescu (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibila colaborare dintre PSD si PPDD. in momentul de fata, PSD-ul are un os in gat si aces. continuă pe B1

Instanta a mentinut amenda de 10.000 de lei pentru Radu Banciu, in scandalul comentariilor despre premierul Iurie Leanca si moldoveni

Curtea de Apel a respins solicitarea postului B1 TV din Romania de anulare a unei amenzi de 10. 000 de lei romanesti 2. 200 de euro), pe care postul a primit-o in luna ianuarie, din cauza remarcilor facute de prezentatorul Radu Banciu la adresa moldovenilor si premierul Republicii Moldova, anunta paginademedia. ro.

Radu Banciu: Crin Antonescu a actionat extrem de curajos, dar nu este primul om politic care si-a facut harakiri

JurnalistulRadu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, iesirea de pe scena politica a lui Crin Antonescu, spunand ca i se pare un gest extrem de.

Radu Banciu: Klaus Iohannis spune lucruri coerente si de bun simt, dar nu trece sticla

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, imaginea lui Klaus Iohannis, care a preluat interimatul la PNL dupa demisia.

Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

Mircea Geoana se numara printre cei care se lupta pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale, a confirmat, miercuri, presedintele formatiunii Victor Ponta. Acesta a precizat ca un candidat al PSDpentru.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )