Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

B1 B1,
Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

Mircea Geoana se numara printre cei care se lupta pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale, a confirmat, miercuri, presedintele formatiunii Victor Ponta. Acesta a precizat ca un candidat al PSDpentru. continuă pe B1

VIDEO Mircea Geoana: Numele meu, pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD. Vedem daca Ponta vrea premier

Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale, el aratand ca viitorul candidat va fi decis cu calm si intelepciune si ca trebuie discutat si cu Victor Ponta despre intentia declarata a acestuia de a ramane premier, transmite Mediafax.

Mircea Geoana, la Antena 3, despre candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale: Uneori crezi ca scapi de dracu' si dai de tac-su

Mircea Geoana a afirmat miercuri, invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca liberalii au ascultat cantecul de sirena al lui Traian Basescu si a comentat eventuala candidatura a lui Klaus Iohannis la prezidentiale facand referire la Basescu si un proverb romanesc: 'Uneori crezi ca scapi de dracu' si dai de tac-su'.

Mircea Geoana: Numele meu, pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale

Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale. Deci cu calm si cu rabdare. Avem resursa politica la nivel inalt, in.

Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. Victor Ponta a precizat ca USD va fi in opozitie in teritoriu si ca scena politica se echilibreaza, iar PSD,.

VIDEO Victor Ponta, despre raportul Comisiei Nana: O sa intreb conducerea Camerei daca raportul poate fi la dispozitia publicului / Concluziile arata ca se intrunesc toate criteriile unei retele de crima organizata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca va adresa conducerii Camerei Deputatilor o intrebare privind posibilitatea ca Raportul Comisiei Nana sa fie pus la dispozitia publicului, el aratand ca, din ceea ce are la cunostinta, toate documentele Parlamentului au caracter public, informeaza Mediafax.

UPDATE Victor Ponta: Lucram impreuna cu Banca Mondiala la un nou sistem de redevente petroliere onshore si offshore

Guvernul lucreaza impreuna cu Banca Mondiala la stabilirea unui sistem nou de redevente, care vor fi diferentiate in functie de zacamintele onshore si offshore, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta, intr-o conferinta pe teme energetice, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. Comisia Europeana ne-a cerut sa ne incadram in deficit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se impun taxe noi ca masuri compensatorii la reducerea CAS. Nu. Nu se impun. Ideea este ca in final trebuie sa ramanem in aceeasi limita de deficit.

Victor Ponta: Lucram la un sistem diferentiat de redevente. Noua lege va fi aplicabila oricaror noi concesiuni

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul lucreaza impreuna cu expertii Bancii Mondiale la un sistem de redevente diferentiat privind exploatarile terestre si cele maritime. Cu siguranta,.

Victor Ponta cere ANSVA sa nu ascunda adevarul atunci cand apar probleme

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) trebuie sa ia masuri radicale si sa comunice publicului adevarul atunci cand apar probleme, ca si pana acum, afirma premierul Victor Ponta, aratand ca de activitatea.

Victor Ponta: Suntem total de acord cu recomandarile Comisiei Europene. Progresele trebuie facute in continuare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul este total de acord cu faptul ca actiunile impotriva coruptiei trebuie continuate, lucru evidentiat de Comisia Europeana. Este un lucru cu care suntem total.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )