Libnet.ro
UNICEF

06:15

Radu Banciu: Singurul lucru pentru care Ciolos este popular, in momentul de fata, este ca nu a facut nimic. in clasamentul adevarului, nu sta chiar atat de prost in comparatie cu altii (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Singurul lucru pentru care Ciolos este popular, in momentul de fata, este ca nu a facut nimic. in clasamentul adevarului, nu sta chiar atat de prost in comparatie cu altii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca premierul dacian Ciolos va participa miercuri la Consiliul National al PNL, anuntul fiind facut de sefa. continuă pe B1

Radu Banciu, la 1 an de la Colectiv: Si cei care s-au dus altadata in club si au scapat ar trebui sa dea statul in judecata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv si despre vina statului roman pentru cumpliele.

Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a fost ironizat in tabloidul britanic The Sun: Sa faci intruna referire la o legenda cu vampiri, este lamentabil. Va dati seama cam cat se pricep englezii la istorie? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost ironizat de jurnalistii de la tabloidul britanic The Sun. Acestia au scris.

Guvernul confirma liberalizarea vizelor pentru Canada in doua etape/ Dacian Ciolos: Este un moment important pentru Romania

Guvernul anunta ca, in urma semnarii tratatului CETA, Canada a confirmat ridicarea vizelor pentru cetatenii romani in doua etape, partial de la 1 mai 2017 si total de la 1 decembrie, premierul Dacian Ciolos afirmand cp este un moment important atat pentru cetateni, cat si pentru oamenii de afaceri.

Ciolos este un om care vrea sa ramana la Palatul Victoria fara sa intre in competitie

Primarul general al Capitalei, vicepresedintele PSD Gabriela Firea, a declarat ca existenta unor panouri publicitare in care premierul Dacian Ciolos apare alaturi de sigla PNL demonstreaza ca acesta a luat in calcul, cu mai multe luni in urma, posibilitatea de a ramane la Palatul Victoria si dupa incheierea actualului mandat.

Politico.eu: Dacian Ciolos este dispus sa ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta

Premierul roman Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu acordat portalului Politico. eu ca este dispus sa ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta, citeaza News. ro.

Guvernul confirma eliminarea vizelor pentru Canada. Ciolos: Dispare ultima discriminare existenta pentru cetatenii romani

Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani incepand cu 1 decembrie 2017, anunta duminica un comunicat al Executivului.

Afacerile prin care Ghita este conectat la sfera de influenta a Kremlinului. Cum a ajuns mogulul crescut de SRI sa faca jocul lui Putin |Cea mai citita dezvaluire a saptamanii

Deputatul este conectat prin fire discrete, dar solide la sfera de influenta a Kremlinului. Dupa intrarea in Partidul Romania Unita PRU), infiintat de Bogdan Diaconu, Ghita s-a lipit si de extremistii controlati de regimul lui Putin. Nu pe gratis insa.

EXCLUSIV Ce nereguli sustine ca a gasit Ministerul Comunicatiilor la Posta pentru care a sesizat DNA si cum se apara conducerea companiei

Ministerul Comunicatiilor a anuntat in urma cu 10 zile ca a sesizat DNA privind posibile fapte de natura penala la Posta, fara insa a spune nimic concret cu privire la neregulile descoperite. La insistentele HotNews. ro, Ministerul a transmis detalii despre o parte dintre nereguli care privesc achizitiile de produse IT, de masini si contractele de inchiriere a spatiilor. In replica, Posta Romana, condusa de Alexandru Petrescu, sustine ca unele constatari sunt false, tendentioase sau superficiale, iar altele sunt spete vechi, care au fost surprinse in rapoartele Curtii de Conturi si care se afla deja pe rolul instantelor. DNA face acum verificari preliminare pentru a vedea daca sesizarea Ministerului poate fi inregistrata ca dosar penal.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )