Libnet.ro
UNICEF

11:46

Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a fost ironizat in tabloidul britanic The Sun: Sa faci intruna referire la o legenda cu vampiri, este lamentabil. Va dati seama cam cat se pricep englezii la istorie? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a fost ironizat in tabloidul britanic The Sun: Sa faci intruna referire la o legenda cu vampiri, este lamentabil. Va dati seama cam cat se pricep englezii la istorie? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost ironizat de jurnalistii de la tabloidul britanic The Sun. Acestia au scris. continuă pe B1

Radu Banciu, despre divortul Andreei Marin: Cand barbatul e plin de bani, e aratos, are niste perspective, femeile nu au de ce sa fie bucuroase. El trebuie sa fie mic, urat, prost, fara bani si eventual sa aiba si niste bube in cap (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu divortul anului in Romania. Andreea Marin si turcul Tuncay Ozturc divorteaza, a anuntat.

Radu Banciu, la 1 an de la Colectiv: Si cei care s-au dus altadata in club si au scapat ar trebui sa dea statul in judecata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv si despre vina statului roman pentru cumpliele.

Presedintele Iohannis, despre propunerea de a se aloca 6% din PIB pentru educatie: Pur teoretic, cred ca se poate. Practic, sunt convins ca nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, pur teoretic se poate aloca 6% din PIB pentru domeniul educatiei, anul viitor. Din punct de vedere practic, insa, seful statului este convins ca nu se poate.

Ce spune Mariah Carey despre faptul ca logodnicul miliardar ar fi parasit-o din cauza stilului de viata exorbitant si cum arata inelul de 10 milioane de dolari

Cantareata americana Mariah Carey 46 de ani) reactioneaza prin intermediul unui reprezentant dupa aparitia informatiilor potrivit carora miliardarul australian James Packer 48 de ani) ar fi parasit-o din cauza cheltuielilor extravagante, confirmand despartirea si negand ca acesta ar fi fost motivul.

A incalcat legea presedintele Iohannis ca s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii?

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat Parcul Central din Targu Jiu, acolo unde se afla Masa Tacerii, Aleea Scaunelor si Poarta Sarutului, opere ale marelui sculptor Constantin Brancusi. Este o moda printre turisti de a se aseza la Masa Tacerii pe unul dintre cele 12 scaune si de a se fotografia, in acest fel procedand si presedintele. Ce spune hotararea de Consiliu Local care reglementeaza astfel de situatii?.

Presedintele Iohannis a promulgat o lege privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 22/2014 pentru modificarea si completarea Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei.

Presedintele Iohannis cere Parlamentului reexaminarea termenului la care va intra in vigoare Legea insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Parlamentului spre reexaminare Legea care prevede prorogarea termenului de intrare in vigoare a legii privind procedura insolventei persoanelor fizice pana la data de 31 octombrie 2016.

Calin Popescu-Tariceanu sustine ca dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa este fabricat: Procesul face parte dintr-un spectacol mai amplu, regizat de presedintele Iohannis

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustin ca dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului est un spectacol mai amplu regizat de presedintele Klaus Iohannis.

Seful Senatului il ataca din nou pe presedintele Iohannis: Si-a asumat riscul major al incalcarii Constitutiei, deoarece se apropie momentul cand va avea de dat niste raspunsuri privind obtinerea unor spatii imobiliare in Sibiu cu acte false

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia, obtinand spatii imobiliare in Sibiu cu acte false. Totodata, el il acuza pe seful statului ca este intr-o evidenta campanie electorala.

VIDEO Presedintele Iohannis si Dacian Ciolos, in Parcul Coloanei lui Brancusi. Prim-ministrul a promis sustinere pentru modernizarea Ansamblului

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au participat, astazi, la manifestarile care marcheaza implinirea unui secol de la Luptele de la Podul Jiului, dar si incheierea Anului Brancusi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )