Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu: Tariceanu a fost ales seful ALDE cu 97% din voturi. Ce rusine! / PNL nu are idei, vointa si ambitie. Turcan trebuia sa dispara odata cu vechiul sistem (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Tariceanu a fost ales seful ALDE cu 97% din voturi. Ce rusine! / PNL nu are idei, vointa si ambitie. Turcan trebuia sa dispara odata cu vechiul sistem (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre alegerea lui Calin Popescu Tariceanu drept unic presedinte al ALDE, dar si despre o declaratie controversata a. continuă pe B1

FOTO. Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al ALDE. Varujan Vosganian, Gratiela Gavrilescu si Teodor Melescanu, printre vicepresedintii alesi ai ALDE

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid, transmite Agerpres.

UPDATE Tariceanu a fost ales presedintele ALDE, in cadrul Congresului. A fost singurul candidat

Calin Popescu-Tariceacenu a fost ales, sambata, in cadrul Congresului ALDE, presedintele partidului,cu 1. 065 de voturi pentru si 29 impotriva, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit News. ro. Acesta a fost al doilea Congres al ALDE, dupa cel de constituire a formatiunii prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) din 19 iunie 2015, cand Daniel Constantin si Calin Popescu-Tariceanu au devenit copresedinti ai formatiunii. Din echipa de conducere a ALDE mai fac parte 16 vicepresedinti: Gratiela Gravilescu, vicepremier si ministrul a Mediului in Guvernul Grindeanu; Teodor Melescanu, ministru de Externe; Andrei Gerea; Varujan Vosganian; Constantin Avram; Steluta Cataniciu; Toma Petcu, ministrul Energiei; Ovidiu Silaghi; Alexandru Baisanu; Ioan Tintean; Mihai Nita; Marian Cupsa; Mircea Molot; Ion Cupa; Nicolae Nasta si Dumitru Lovin. Alte 17 persoane au fost alese in Biroul Politic Executiv al ALDE in calitate de simpli membri: Daniel Chitoiu, Dian Popescu, Mircea Minea, Viorel Ilie, Viorel Palasca, Marius Popa, Ioan Ciugulea, Cornelia Negrut, Cristian Dima, Jian Turcan, Ionel cel Mare, Florica Calota, Ioan Lazar, Remus Borza, Radu Cojocaru, Marius Mateescu si Catalin Harnagea.

Calin Popescu-Tariceanu, ales presedintele ALDE. Seful Senatului a fost unicul candidat

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid. Delegatii Congresului ALDE l-au votat pe Tariceanu, prin vot electronic,.

S-a adaptat cu vestele pe care le are la toate televiziunile. Radu Banciu, critic la adresa lui Ion Cristoiu: Ne spune el ce se va intampla intr-o tara pe care o stie doar de la televizor (VIDEO)

Radu Banciu a criticat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu un editorial semnat in Evenimentul Zilei de Ion Cristoiu, intitulat Diversiunea Emmanuel Macron in Franta sau cu.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: Real - Atletico, semifinala medrilena in Champions League(VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii Unspe metri despre tragerile la sorti pentru semifinalele din Liga Campionilor. Iata-ne intr-o zi cu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )