Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu: Tolontan, in 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Multi am crezut atunci ca nu vom supravietui. in maxim doua saptamani jurnalistii s-au transformat in hackeri si... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Tolontan, in 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Multi am crezut atunci ca nu vom supravietui. in maxim doua saptamani jurnalistii s-au transformat in hackeri si... (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia unui edil de a le bloca angajatilor din primarie accesul la retelele de socializare. in acest context,. continuă pe B1

De la nea Nicu n-au mai fost asa tolomaci la putere! Radu Banciu, si despre Iohannis: Ce paiata, ba! Mai localizeaza o problema, dar Doamne fereste sa se atinga de ea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre raportul MCV extrem de dur care vizeaza Romania, dar si despre reactiile liderilor politici vizavi de.

Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistra sueta cum s-a facut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar asa cum rezolvi un nasture de la camasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre momentul in care Liviu Dragnea a decis sa intre in politica. Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a.

Radu Banciu: Dragnea e doar un prostanac, un taranoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu comparatia pe care Victor Ponta a facut-o intre Liviu Dragnea si Pablo Escobar, celebrul baron columbian al.

Radu Banciu: Dragnea se plange ca vor sa-i dea in cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat noua in cap tuturor. Tot ce a facut PSD a fost sa-i plesneasca pe oameni in moalele capului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile lui Liviu Dragnea, dupa ce a aflat ca este vizat intr-un nou dosar la DNA. Dragnea acum se apara.

Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistra sueta cum s-a facut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar asa cum rezolvi un nasture de la camasa

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre momentul in care Liviu Dragnea a decis sa intre in politica. Liviu Dragnea ne-a povestit .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )