Libnet.ro
UNICEF

19:45

Radu Craciun este noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Radu Craciun este noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romnia

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun Presedintele Directoratului), a preluat astazi mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), a anuntat miercuri Asociatia. Ne propunem ca in perioada urmatoare sa ne intensificam eforturile in directia educarii financiare a populatiei, astfel incat toata lumea sa inteleaga contributia pe care pensiile private o pot avea la prosperitatea lor viitoare, a declarat Radu Craciun, cu ocazia preluarii mandatului. continuă pe Hotnews

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Radu Craciun este noul Presedinte al APAPR

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun Presedintele Directoratului), a preluat astazi mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. E cea mai mare implinire sufleteasca!

Primavara aduce vesti minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Craciun, prezentatoare TV si cel mai cunoscut blogger de parenting din Romania, este insarcinata si va deveni, in toamna acestui an, mama pentru a treia oara.

EXCLUSIV! Ela Craciun este gravida a treia oara: Nu m-am simtit deloc bine. 24 din 24 eram epuizata fizic de rau!

Ela Craciun este in culmea fericirii. Vedeta Antenei 3 asteata sa devina mama pentru a treia oara. Din pacate, prezentatoarea emisiunii Numai de bine nu s-a simtit prea bine in primele luni de sarcina,.

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. Am visat ca tineam in brate un baietel!

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta mai are doi copii Alex si Alesia si acum este in culmea fericirii pentru ca va fi din nou mama. Sa fii mama si sa iti vezi copiii crescand.

Gianrodolfo Tonielli este noul Country Managing Director al Accenture Romania

Gianrodolfo Tonielli este noul Country Managing Director al Accenture Romania, pozitie din care va coordona businessul si operatiunile companiei pe plan local. Impreuna cu echipa Accenture Romania, Tonielli va continua dezvoltarea capabilitatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )