Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Gergescu investeste 0,5 mil. euro intr-un start-up care produce ceasuri inteligente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Gergescu investeste 0,5 mil. euro intr-un start-up care produce ceasuri inteligente

GECAD Group, detinut de antreprenorul Radu Gergescu, investeste 500. 000 de euro in Vector Watch, un start-up producator de ceasuri inteligente smart watches). continuă pe Wall-Street Ro

Radu Georgescu investeste 500.000 de euro intr-un producator local de ceasuri inteligente

Vector Watch, un start-up producator de ceasuri inteligente smart watches) a anuntat atragerea unei investitii de tip seed, de 500. 000 euro, din partea grupului GECAD fondat de radu Georgescu. Cu sediul in Bucuresti, Vector Watch are 10 angajati si pregateste lansarea globala a primei sale game de ceasuri inteligente catre finalul acestui an.

La Fantana vrea afaceri de peste 25 mil. euro si mizeaza pe consumatorii casnici

La Fantana, furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea si unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de apa in sistem watercooler si purificator, mizeaza anul acesta pe o cifra de afaceri de 25,3 mil. euro si se concentreaza pe.

Zeci de hoteluri de pe litoral, la vanzare. Preturile urca pana la 30 mil. euro

Zeci de hoteluri si alte spatii de cazare de pe litoral sunt scoase la vanzare. Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp este cel mai scump, la 30 de milioane de euro, iar pretul cel mai scazut este de 70. 000 de euro.

UTI Grup, contract de 7,6 mil. euro pentru a asigura intretinerea tehnica a Arenei Nationale

UTI a castigat o licitatie de 34 milioane de lei 7,6 milioane euro) organizata de Primaria Capitalei prin care va asigura, timp de patru ani, serviciile de intretinere si administrare tehnica a echipamentelor si sistemelor care asigura functionarea.

Bergenbier isi majoreaza capitalul social cu 65 mil. euro

Bergenbier, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata berii din Romania, isi majoreaza capitalul social cu 65 milioane euro, surse din piata de profil aratand ca producatorul vrea sa investeasca in dezvoltarea activitatii.

Scari rulante prea late la metroul din Paris. Costurile de inlocuire ajung la 6 mil. euro

Mai multe scari rulante ale sistemului de metrou din Paris au fost comandate cu o latime prea mare, cu 10 cm in plus. Zeci de platforme sunt acum nefunctionale, iar costurile de inlocuire sunt estimate la circa sase milioane de euro, informeaza ziarul.

Marii producatori de mezeluri din Germania, amendati cu 388 mil. euro pentru fixarea preturilor

Marii producatori de mezeluri din Germania au primit amezi de 338 de milioane de euro din partea autoritatilor germane antitrust, pentru practicile de fixare a preturilor, relateaza Wall Street Journal.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )