Libnet.ro
UNICEF

13:31

Radu Ghetea: CEC Bank ar putea fi urmatoarea banca listata la bursa

Adevărul Adevărul,
Radu Ghetea: CEC Bank ar putea fi urmatoarea banca listata la bursa

CEC Bank ar putea fi urmatoarea listare a unei banci in Romania. Cand s-a vorbit de cresterea capitalului CEC, se lua in calcul fie o listare, fie atragerea in actionariat a unor institutii bancare internationale gen IFC International Financial Corporation), urmata de privatizare, si a treia posibilitate era o combinatie, a spus astazi Radu Ghetea, seful CEC Bank, in cadrul seminarului EU COFILE; organizat de Banca Nationala si Alpha Bank. continuă pe Adevărul

Ghetea, CEC Bank: Urmatoarea listare la bursa a unei banci in Romania ar putea fi a CEC Bank

Urmatoarea listare la bursa a unei banci in Romania ar putea fi a CEC Bank Intotdeauna cand s-a discutat despre majorarea capitalului s-a luat in discutie si listarea CEC Bank la Bursa de Valori. Inafara listarii mai sunt luate in calcul si alte doua optiuni, a spus vineri presedintele CEC Bank in cadrul seminarului EU-Cofile, organizat de BNR, Alpha Bank si ARB.

Radu Ghetea: Sistemul bancar va ramane pe profit in acest an, chiar daca vor exista si banci pe pierdere

Bancile care opereaza in Romania vor ramane pe profit in acest an, chiar daca de la banca la banca vor exista si pierderi, a explicat vineri la Sinaia, presedintele onorific al Asociatiei Romane a Bancilor, acesta conducand si banca de stat CEC Bank. Declaratiile lui Radu Ghetea au fost facute in cadrul seminarului EU-Cofile, organizat de ARB, BNR si Alpha Bank.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )