Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Mazare este in custodia Politiei Constanta. Primarul va ramane in arest timp de 30 zile

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare este in custodia Politiei Constanta. Primarul va ramane in arest timp de 30 zile

Primarul de Constanta a ajuns la sediul IPJ Constanta dupa ce a fost oprit in trafic. Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 zile de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Radu Mazare, ridicat de politisti din trafic. Primarul Constantei si Sorin Strutinsky, arestati pentru 30 de zile

UPDATE: Radu Mazare a fost ridicat din trafic si dus la Inspectoratul Politiei din Constanta. Cel mai probabil edilul orasului va ramane in arestul politiei pana cand se va decide transferul acestuia in ares.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, cu gentuta la Curtea Suprema: Am venit cu documente ca de aia vin cu masina si pe jos si nu cu duba

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat miercuri dimineata la Curtea Suprema, unde se judeca contestatia DNA, intrucat procurorii nu sunt de acord cu decizia instantei de a fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro.

Radu Mazare: Ma gandesc daca demisionez de la primarie, mai ales dupa ce l-am vazut pe Basescu ca incepe sa ii spuna pe nume sistemului

Radu Mazare se mai gandeste daca demisioneaza din functia de primar al municipiului Constanta, dupa declaratiile lui Traian Basescu. Primarul a declarat, la iesirea de la inalta Curte, ca a savurat.

Radu Mazare ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, ar putea afla miercuri daca va fi trimis in spatele gratiilor. ASta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat in libertate.

Top 10 minciuni ale lui Radu Mazare. Opozitia enumera promisiunile nerealizate ale primarului Constantei

Maine este 1 aprilie, Ziua pacalelilor. Cu greu, intr-o misiune aproape imposibila, Asociatia M10 Constanta a selectionat cele mai gogonate minciuni ale primarului Radu Mazare, din anul 2004 si pana in prezent. Spunem cu greu, intrucat minciunile sunt mult mai multe, insa 10 sunt mai gogonate decat toate, arata Asociatia M10 Constanta.

Radu Mazare a lipsit de la sedinta Consiliului Local. in absenta sa au aparut tensiuni in grupul consilierilor PSD

Radu Mazare a lipsit de la sedinta Consiliului Local. Apropiatii sai sustin ca este o premiera in cei 15 ani de cand ocupa functia de primar. in lipsa lui consilierii PSD nu au mai votat unitar asa cum o faceau inainte, dezbinarea survenind chiar la un proiect care il viza pe Radu Mazare.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )