Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare, intrebat ce ar face in arest la domiciliu: Cica au voie sa intre gagicile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Mazare, intrebat ce ar face in arest la domiciliu: Cica au voie sa intre gagicile

Primarul Constantei, Radu Mazare, a povestit din nou jurnalistilor despre conditiile din arest, spunand ca sunt groaznice si precizand ca daca la recurs va primi arest la domiciliu va putea primi gagici in vizita, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Mazare, intrebat daca ar face fata regimului de detentie: O sa ducem, ca asta e viata, eu sunt un luptator

Radu Mazare a vorbit, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, despre noaptea petrecuta in arest, dar si despre capacitatea sa de a face fata regimului de detentie. intrebat daca ar fi pregatit sa.

Radu Mazare, povesti din arest. Sa dea Dumnezeu sa nu ajunga nimeni acolo, conditiile sunt groaznice

Primarul Constantei, Radu Mazare, le-a povestit jurnalistilor despre conditiile din arest. Sa stii ca nu-i usor. Sa dea Dumnezeu sa nu ajunga nimeni acolo, conditiile sunt groaznice. V-am spus cum era cu.

Cum se apara Radu Mazare la iesirea din arest: 'E inadmisibil!'

Avraham a pierdut 300. 000 de euro la acest contract, asa s-a aparat primarul Constantei, Radu Mazare, la iesirea din arest.

Ce a declarat Radu Mazare la iesirea din arest

Radu Mazare a declarat miercuri seara, la iesirea din arest, ca banii pusi in contul lui de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie preluata de acesta de la un grec si ca in acest dosar nu a existat.

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Nea Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua (VIDEO)

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Cine este Rodica Cosma, judecatoarea care a decis eliberarea lui Radu Mazare sub control judiciar

Primarul Constantei, Radu Mazare a fost eliberat din arest si va fi anchetat sub control judiciar in dosarul in care DNA cerceteaza o dare de mita pentru realizarea unui cartier de locuinte sociale in municipiul de pe litoral. Decizia de eliberare din arest a lui Mazare a fost luata de judecatoarea Rodica Cosma de la Inalta Curte, un magistrat care a judecat mai multe dosare controversate de-a lungul timpului. Printre altele, judecatoarea Cosma este unul dintre magistratii care l-a achitat in prima instanta pe fostul ministru Tudor Chiuariu, a facut parte din completul care a dispus neinceperea urmarii penale in dosarul de plagiat al premierului Ponta, a decis condamnarea definitiva a lui Catalin Voicu si in doua dosare diferite ba l-a achitat, ba l-a condamnat pe Gigi Becali.

Radu Mazare, in arest. Un parlamentar este vizat in acest dosarul Mita de 175.000 de euro

Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care au retinuti primarul Constantei, Radu Mazare , si cel care i-a dat mita acestuia, au declarat, potrivit Mediafax, surse judiciare.

Radu Mazare si-a petrecut noaptea in AREST. Procurorii ar putea cere arestarea sa pentru 29 de zile

Radu Mazare si-a petrecut noaptea in arestul Capitalei. Ar putea fi doar inceputul, iar dupa cele 24 de ore de retinere, procurorii DNA sa ceara arestarea sa pentru 29 de zile sub acuzatia de abuz in.

UPDATE Victor Ponta, despre perchezitiile DNA la Radu Mazare: Vor fi peste tot perchezitii, a fost un val si in 2012 dupa referendum. Eu il apreciez pe Radu Mazare, rezista

Victor Ponta a afirmat, intrebat de jurnalisti despre perchezitiile DNA in cazul primarului Constantei Radu Mazare, ca perchezitii vor fi peste tot, asa cum au fost si in 2012 dupa referendum. Si atunci oamenii au votat cu noi, a spus Ponta, care a afirmat ca Radu Mazare rezista si ca el il apreciaza foarte mult, asa cum o fac si locuitorii orasului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )