Libnet.ro
UNICEF

06:15

Radu Mazare, intrebat daca ar face fata regimului de detentie: O sa ducem, ca asta e viata, eu sunt un luptator

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, intrebat daca ar face fata regimului de detentie: O sa ducem, ca asta e viata, eu sunt un luptator

Radu Mazare a vorbit, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, despre noaptea petrecuta in arest, dar si despre capacitatea sa de a face fata regimului de detentie. intrebat daca ar fi pregatit sa. continuă pe Antena3

Radu Mazare, intrebat ce ar face in arest la domiciliu: Cica au voie sa intre gagicile

Primarul Constantei, Radu Mazare, a povestit din nou jurnalistilor despre conditiile din arest, spunand ca sunt groaznice si precizand ca daca la recurs va primi arest la domiciliu va putea primi gagici in vizita, transmite.

Radu Mazare ajunge astazi in fata judecatorilor

Radu Mazare va fi prezentat, astazi, judectorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, sustin surse de presa.

UPDATE Victor Ponta, despre perchezitiile DNA la Radu Mazare: Vor fi peste tot perchezitii, a fost un val si in 2012 dupa referendum. Eu il apreciez pe Radu Mazare, rezista

Victor Ponta a afirmat, intrebat de jurnalisti despre perchezitiile DNA in cazul primarului Constantei Radu Mazare, ca perchezitii vor fi peste tot, asa cum au fost si in 2012 dupa referendum. Si atunci oamenii au votat cu noi, a spus Ponta, care a afirmat ca Radu Mazare rezista si ca el il apreciaza foarte mult, asa cum o fac si locuitorii orasului.

ANI face verificari asupra averii lui Radu Mazare

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica averea primarului constantean Radu Mazare, acestia sustinand ca acesta si-a obtinut ilegal averea. De asemenea, cheltuielile lui Radu Mazare ar fi mult .

ANI face verificari asupra averii lui Radu Mazare: Vezi imagini cu locuinta acestuia din Mamaia (VIDEO)

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica averea primarului constantean Radu Mazare, acestia sustinand ca acesta si-a obtinut ilegal averea. De asemenea, cheltuielile lui Radu Mazare ar fi mult.

Stenograme in dosarul Radu Mazare: O chemi sa rezolve problema astazi, ca daca nu, ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. El pierde bani, eu pierdeam imagine

Primarul Mazare i-a cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele pe care le intampina societatea Shapir cu autorizatii si avize de constructie, edilul amenintand ca in caz contract ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. Interceptarile din dosarul DNA, realizate in 2011, arata ca Mazare ii cerea viceprimarului ca problema lui Morgenstern trebuie rezolvata de urgenta. Radu Mazare a declarat ca aceasta convorbire interceptata de DNA nu are legatura cu dosarul Henri Coanda, discutia cu viceprimarul era despre locuintele construite de firma Shapir pentru tineri, nu pentru locuintele sociale.

Radu Mazare afla, miercuri, daca va fi arestat

Primarul Constantei, Radu Mazare va afla, miercuri, de la magistratii ICCJ, daca va fi cercetat in libertate sau va fi arestat. Mazare a fost retinut marti de procurorii DNA sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, fiind vorba de 175. 000 de euro. Ancheta DNA il vizeaza si pe Alexandru MAzare, fratele edilului, conform unor surse judiciare.

Radu Mazare, retinut 24 de ore de DNA pentru luare de mita / DNA: Primarul Constantei a luat 175.000 de euro pentru a favoriza o firma la licitatie/ Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei urmand sa fie prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social Henri Coanda, in valoare de circa 10 milioane de euro,potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftin. UPDATE: Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care a fost retinut Radu Mazare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit Romania TV, in dosar este implicat si fratele lui Radu Mazare. Mai multe persoane din complexul social din Constanta invocat in dosar) au protestat fata de arestarea primarului, oamenii spunand ca se tem sa nu fie evacuati ca urmare a retinerii lui MazareVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean .

Radu Mazare: Daca ma lasa liber, m-as duce o saptamana in Madagascar sa ma dau cu zmeul

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi, ca in functie de decizia justitiei, daca va fi cercetat in libertate sau in arest, va mai pleca sau nu in vacanta din Madagascar pe care si-o planificase de Paste, unde si-ar dori sa mearga sa se dea cu zmeul si sa isi limpezeasca gandurile.

Radu Mazare nu vrea sa fie acuzat ca face presiuni: Nu ma duc in cartierul Henri Coanda

Radu Mazare a declarat joi ca nu va merge deocamdata in cartierul Henri Coanda, pentru a le multumi sustinatorilor sai, pentru a nu fi acuzat ca face presiuni: Oricum, a fost un gest deosebit. Sunt oameni simpli, a spus el. Astazi, edilul Constantei va merge la Politie, asa cum o cere procedura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )