Libnet.ro
UNICEF

14:00

Radu Mazare, reclamat la DNA de Asociatia Elevilor din Constanta pentru un prejudiciu de peste 50 milioane euro

B1 B1,
Radu Mazare, reclamat la DNA de Asociatia Elevilor din Constanta pentru un prejudiciu de peste 50 milioane euro

Problemele cu justitia nu se mai termina pentru Radu Mazare. Acesta va fi reclamat la DNA de asociatia elevilor din Constanta, pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Elevii vor depune o plangere. continuă pe B1

Radu Mazare, reclamat la DNA de elevii din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta va depune o plangere penala la DNA pe numele primarului Mazare Radu-Stefan pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Radu Mazare, reclamat de elevi la DNA. O asociatie a facut plangere penala

Asociatia elevilor din Constanta va depune astazi plangere penala impotriva primarului Radu Mazare, informeaza Digi 24 . Elevii de la malul marii il acuza pe edil de abuz in serviciu, pentru ca nu le-a decontat transportul.

Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Asociatia Elevilor din Constanta a anuntat ca va depune astazi o noua plangere penala, la Directia Nationala Anticoruptie - Structura centrala, pe numele primarului Municipiului Constanta, Mazare Radu-Stefan, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu.

Radu Mazare cere DNA sa il lase sa plece in Statele Unite pentru o afacere privind Portul Constanta

Radu Mazare, pe urmele lui Nicusor Constantinescu. Aflat sub control judiciar in dosarul campusului social Henri Coanda, Radu Mazare i-a cerut procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa-l lase sa plece.

Elevii din Constanta au depus plangere penala la DNA impotriva primarului. Liderii elevilor: Radu Mazare ne-a spus ca isi baga p... in Legea Educatiei

Asociatia Elevilor din Constanta a depus miercuri, 4 februarie, o noua plangere penala, la Directia Nationala Anticoruptie - Structura centrala, pe numele primarului Radu-Stefan Mazare, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu.

Un elev a depus o plangere la Politie impotriva lui Radu Mazare

O noua plangere penala a fost depusa pe numele primarului Radu Mazare, ieri. Reprezentantii Asociatiei Elevilor Constanta il acuza pe edil ca a savarsit infractiunea de abuz in serviciu.

UPDATE. Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al lui Radu Mazare, audiat la DNA. Ar fi luat mita peste 600.000 de lei

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului din Constanta Radu Mazare, este audiat, miercuri,la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta. El a fost ridicat din Bucuresti, conform unor surse judiciare.

Omul de afaceri Sorin Strutinski, apropiat al lui Radu Mazare, audiat la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta

Omul de afaceri Sorin Strutinski, apropiat al primarului din Constanta Radu Mazare, este audiat, miercuri,la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al lui Radu Mazare, audiat la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului din Constanta Radu Mazare, este audiat, miercuri,la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta. El a fost ridicat din Bucuresti, conform unor surse judiciare.

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Gabriel Sorin Strutinsky, ridicat de procurorii DNA

Gabriel Sorin Strutinsky, un apropiat al primarului din Constanta, Radu Mazare, a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta si dare de mita. Sorin Gabriel.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )