Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Tincu, despre revenirea elevilor in clasa: Deschiderea scolilor va creste, asa cum s-a intamplat si in alte tari, transmiterea comunitara (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu, despre revenirea elevilor in clasa: Deschiderea scolilor va creste, asa cum s-a intamplat si in alte tari, transmiterea comunitara (VIDEO)

In ultimele 24 de ore au fost confirmate 1. 311 imbolnaviri din peste 24. 939 de teste pentru COVID-19. Alti 27 de romani si-au pierdut viata, in timp ce in sectiile ATI din tara sunt internati 467 de. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre revenirea elevilor la ore in conditii de siguranta: Nu ar trebui sa incepem experimentarea cu ei in scoli

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, la Digi 24, ca cele trei scenarii privind revenirea la scoala ar fi trebuit adaptate la nevoile fiecarei unitati de invatamant.

Medicul Radu Tincu: intrebarea este cat tinem deschis anul scolar. Daca nu vom implementa masurile sanitare cum trebuie, probabil ca in cateva saptamani vom inchide, rand pe rand, toate scolile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, este de parere ca intrebarea pertinenta in acest moment nu este cand incepe anul scolar, ci cat anume va ramane deschis. intr-o interventie in cadrul.

Educatie sub zodia lui n-avem: parintii, rugati sa aduca masti si dezinfectant in loc de flori la deschiderea scolilor

Cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar, multe unitati de invatamant stau dezastruos cu stocurile de masti si de dezinfectanti, desi au facut repetate adrese catre inspectoratele scolare si DSP-uri. S-a ajuns ca parintii sa fie rugati sa vina cu cutii cu masti si dezinfectant la deschiderea scolii.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

Ionut Stroe despre revenirea spectatorilor pe stadioane: Lucram la acest scenariu

Intrebat la o conferinta de presa desfasurata la Iasi despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane, ministrul Tineretului si Sportului a raspuns ca exista o discutie in acest sens.

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Sa stiti ca inca e viu. isi petrece 23 de ore din 24 in celula, ceea ce, sigur, nu poate decat sa ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea si revolta vizavi de faptul ca Romania a fost o vreme condusa de un individ ca Liviu Dragnea, un garajist si un nimeni.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )