Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Tudor: Ministrul Justitiei confirma ce spune si SRI, ca SRI este eliminat din joc

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Ministrul Justitiei confirma ce spune si SRI, ca SRI este eliminat din joc

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat, joi seara, ca Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta in situatia privind interceptarile SRI. Guvernul a lucrat la OUG, a facut acest lucru. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei: Realizarea interceptarilor se va face de politisti judiciari, folosind infrastructura SRI

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat marti, la Timisoara, ca realizarea interceptarilor se va face dupa publica motivarii deciziei Curtii Constitutionale de catre procurori sau politisti judiciari, cu infrastructura SRI.

Interceptarile dupa decizia CCR se vor face tot cu aparatura SRI. Anuntul facut de Ministrul Justitiei, Raluca Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat solutia gasita de ministerul de resort pentru continuarea interceptarilor chiar si dupa publicarea deciziei Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutional un articol din Codul de Procedura Penala referitor la interceptari.

AUDIO Interesul public, periculos pentru sistemul judiciar. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna: Trebuie o raportare mai buna la o putere importanta a statului

Prezenta in cursul acestei saptamani, la Timisoara, pentru bilantul Curtii de Apel Timisoara, ministrul Justitiei Raluca Pruna a oferit un punct de vedere surprinzator. Ministrul a declarat ca cea mai mare vulnerabilitate a sistemului judiciar vine din interesul public pentru sistemul judiciar, acest interes provocand judecati de valoare care fragilizeaza sistemul.

Ministrul Justitiei: Ordonanta de urgenta privind regimul interceptarilor va fi aprobata vineri / Se va folosi in continuare infrastructura SRI

Guvernul va adopta vineri o ordonanta de urgenta care sa reglementeze regimul interceptarilor, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca formularea potrivit careia supravegherea tehnica poate fi executata si de alte organe specializate ale statului - respectiv SRI - nu este conforma cu legea fundamentala.

Radu Tudor: Informatiile mele sunt ca dosarul cu cei patru iranieni este subsecvent terorismului

DNA cere arestarea a patru oameni de afaceri, israelieni, extrem de influenti, in dosarul de retrocedare in care este vizat si Printul Paul. Printre acestia se numara si Tal Silberstein, consultant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )