Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Tudor: Problema financiara a Postei Romane este jaful de tip otoman pe care l-au practicat nesimtitii din PDL

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Problema financiara a Postei Romane este jaful de tip otoman pe care l-au practicat nesimtitii din PDL

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, incadrul emisiunii 100 de Minute, situatia in care se afla compania Posta Romana. Riscand sa starnesc o revolta, am sa va spun ca nu salariul managerului Postei este. continuă pe Antena3

Zeci de angajati ai Postei Romane au intrat in greva

Zeci de angajati ai Postei Romane au intrat, astazi, in greva, iar sapte oficii postale din Capitala au intrerupt lucrul, relateaza www. antena3. ro.

Unde gresesc Crin Antonescu si PNL? Vezi parerea analistului politic Radu Tudor

Crin Antonescu si partidul liberal pe care il conduce gresesc foarte mult pentru ca nu comunica, este de parere analistul politic Radu Tudor . Crin Antonescu, din punctul meu de vedere, greseste pentru ca sta.

Revizuirea Constitutiei si regionalizarea, cu ce cvorum? Radu Tudor: E nepermis sa stabilesti doua reguli pentru acelasi tip de judecata

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, declaratia halucinanta a secretarului Comisiei de la Venetia, Thomas Markert, potrivit careia ar fi.

Victor Ponta are un urias defect vizavi de presedinte. Ce spune Radu Tudor

Premierul Victor Ponta are un mare defect, in opinia analistului politic Radu Tudor, respectiv acela de a-l considera pe presedinte o persoana frecventabila. Din punctul meu de vedere, Victor Ponta - n. r. ) are un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )