Libnet.ro
UNICEF

17:00

Raed Arafat, despre viata dupa 15 mai: Va trebui sa ne obisnuim ca cineva sa ne ia temperatura, e posibil sa fie o masura luata legal

B1 B1,
Raed Arafat, despre viata dupa 15 mai: Va trebui sa ne obisnuim ca cineva sa ne ia temperatura, e posibil sa fie o masura luata legal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, referitor la data de 15 mai, cand o parte din restrictii vor fi relaxate, ca totul se va petrece gradual, in functie de prioritati. continuă pe B1

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Augustin Zegrean sustine dupa 15 mai, cel mai probabil va exista un proiect de lege in Parlament pentru pastrarea unor restrictii, aceasta fiind singura solutie ca deciziile viitoare legate de masurile din perioada coronavirusului sa fie constitutionale.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Digi24: Cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Raed Arafat a prezentat cateva cazuri concrete

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a exemplificat, duminica seara, la Digi24, cateva cazuri concrete cu privire la modul in care ne vom trai viata dupa data de 15 mai, odata cu posibila relaxare a masurilor care asigura prevenirea raspandirii coronavirusului.

Raed Arafat: Nu va fi o relaxare totala dupa 15 mai

Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme Pana am ajunge noi sa acreditam crese sau gradinite se termina criza Relaxarea nu se aplica zonelor in carantina

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Digi 24, ca noile masuri pentru relaxarea de la 15 mai sunt inca in lucru si nu poate dezvalui detalii. Arafat spune ca noul an scolar se va deschide pe 15 septembrie daca lucrurile nu iau o turnura diferita, dar nu este de acord cu deschiderea creselor sau a gradinitelor fiindca sunt in aceeasi situatia ca scoala. Nu putem pe unii sa-i acreditam ca indeplinesc normele, pe altii nu, iar pana vom ajunge sa facem controale si sa ii acreditam se termina criza, declara acesta.

Activitatile romanilor dupa 15 mai, mai complicate decat par la prima vedere: avertismentul lui Arafat

Romanii au inceput deja sa se relaxeze, cand vine vorba de ignorarea avertismentelor oficiale pe perioada starii de urgenta. Raed Arafat este foarte dezamagit de acest lucru si vine cu una.

Digi 24: Bancul lui CTP, despre ridicarea restrictiilor pe 15 mai: Dupa ce scoatem toate orataniile din casa o sa constatam ce fericiti suntem

Dupa vor fi eliminate unele restrictii in dat de 15 mai, o sa apreciem mai mult ce aveam inainte de pandemie, este de parere Cristian Tudor Popescu. Gazetarul spune, in platoul Digi24, la emisiunea Cap Limpede, ca riscul asumat pana acum doar de unele categorii, precum medicii politistii si casierii din supermarket, va trebui sa fie asumat de toata populatia Romaniei, dupa 15 mai.

Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca, dupa primele estimari, vor fi necesare 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Aproximativ 30% dintre acestea vor putea fi asigurate din productia interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )