Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Antena3 Antena3,
Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Augustin Zegrean sustine dupa 15 mai, cel mai probabil va exista un proiect de lege in Parlament pentru pastrarea unor restrictii, aceasta fiind singura solutie ca deciziile viitoare legate de masurile din perioada coronavirusului sa fie constitutionale. continuă pe Antena3

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista si in acest domeniu si ca specialisti vor evalua situatia in functie de contextul epidemiologic din acel moment.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca, dupa primele estimari, vor fi necesare 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Aproximativ 30% dintre acestea vor putea fi asigurate din productia interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

Somaj tehnic: Ce se intampla cu angajatii firmelor a caror activitate este restrictionata si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca firmele care vor ramane sub masurile de restrictie a activitatii vor beneficia in continuare de plata somajului tehnic pentru angajati si dupa data de 15 mai.

Cele patru scenarii luate in calcul de autoritati dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta - Orban

Autoritatile evalueaza toate posibilitatile dupa data de 15 mai, fiind patru variante: prelungirea starii de urgenta, instituirea starii de alerta, emiterea ordinului privitor la epidemie cu risc major si ipoteza in care nu va fi necesara nicio forma speciala, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )