Libnet.ro
UNICEF

16:45

Raed Arafat a fost intrebat daca si-ar trimite copilul la scoala, in cazul in care ar fi parinte. Cum a raspuns seful DSU

Antena3 Antena3,
Raed Arafat a fost intrebat daca si-ar trimite copilul la scoala, in cazul in care ar fi parinte. Cum a raspuns seful DSU

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat ca si-ar trimite copilul la scoala, in cazul in care ar avea unul, in conditiile actuale, dar cu conditia sa stie ca exista masuri luate bine si clare. Seful DSU spune ca felul in care se vor deschide scolile trebuie sa se clarifice mai mult, insa cert este ca vor fi fie cu elevii in scoala, fie cu elevii impartiti intre scoala si online. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, raspuns surprinzator cand a fost intrebat daca a fost in concediu

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca anul acesta nu a fost in concediu. Referitor la modul in care sotia sa, Carmen Iohannis, va merge la scoala, fiind profesoara, seful statului a afirmat ca aceasta va respecta toate masurile de siguranta.

Barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a fost plasat sub control judiciar

Barbatul care l-a amenintat cu moartea seful Departamentului pentru Situasii de Uregenta DSU), Raed Arafat, a fost retinut joi de autoritati pentru amenintare in scop terorist. in cursul zilei de vineri,.

RAED ARAFAT: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat, conform Hotnews.

Raed Arafat, despre noul an scolar, in contextul COVID-19: Daca apar focare, vor fi luate masuri, probabil inclusiv inchiderea temporara a scolii in care apare un astfel de focar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a acordat, marti seara, un interviu postului B1 TV. Printre altele, Raed Arafat a abordat si subiectul reluarii cursurilor in noul an scolar, in contextul.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

Barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook a fost retinut de procurori

Barbatul care l-a amenuintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook in luna iulie a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT. Raul Coltor, un barbat din Alba Iulia adept al conspirationistilor, a scris ca il va ucide pe seful DSU, iar Raed Arafat a facut plangere penala pe numele acestuia.

Ce s-a intamplat cu barbatul care i-a spus lui Raed Arafat ca il va ingropa alaturi de un porc

Barbatul din Alba Iulia, care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat, in luna iulie, a fost retinut, apoi plasat sub control judiciar. Barbatul este adept al teoriei conform careia virusul SARS-CoV-2 nu exista. Acesta a fost plasat de judecatori sub control judiciar si urmeaza sa fie eliberat, vineri, dupa ce expira ordonanta de retinere.

Barbatii care l-au amenintat cu moartea pe Raed Arafat, retinuti de Politie

Cei doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, au fost retinuti joi seara, pentru 24 de ore.

Avertismentul lui Raed Arafat: Nu am vazut ce e mai rau din aceasta pandemie!

Raed Arafat a tras un semnal de alarma si a spus ca putem sa ne asteptam la o situatie mai rea la toamna si la iarna. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, a declarat ca sunt foarte multi experti care vin cu pareri nefondate care din pacate au efect asupra unei parti din populatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )