Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rafael Nadal, ELIMINAT in primul tur la Wimbledon.

România Liberă România Liberă,
Rafael Nadal, ELIMINAT in primul tur la Wimbledon.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost eliminat in primul tur la Wimbledon de belgianul Steve Darcis, locul 135 mondial, care s-a impus in trei seturi, 7-6 7/4), 7-6 10/8), 6-4, informeaza Mediafax. Nadal a fost eliminat pentru prima oara in cariera in runda inaugurala la un tur de Grand Slam. Spaniolul nu a fost niciodata eliminat la un Grand Slam de un jucator atat de slab clasat precum Darcis, locul 135, la 29 de ani. El castigat turneul londonez in 2008 si 2010. Anul trecut, Nadal a . continuă pe România Liberă

Wimbledon: Rafael Nadal, eliminat in primul tur de Steve Darcis, locul 135 ATP

Spaniolul Rafael Nadal a fost eliminat luni, in primul tur la Wimbledon, de belgianul Belge Steve Darcis, nr. 135 mondial, care s-a impus in trei seturi - scor 7-6 7/4), 7-6 10/8), 6-4.

Rafael Nadal, eliminat in primul tur la Wimbledon de numarul 135 ATP

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost eliminat in primul tur la Wimbledon de belgianul Steve Darcis, locul 135 mondial, care s-a impus in trei seturi, 7-6, 7-6 si 6-4, potrivit Mediafax. Nadal a fost eliminat.

Wimbledon: Adrian Ungur, eliminat in primul tur de Benoit Paire

Adrian Ungur a parasit turneul de la Wimbledon inca din primul tur, sportivul din Romania fiind invins de Benoit Paire, din Franta. Cap de serie numarul 25, Paire s-a impus in patru seturi.

Adrian Ungur, eliminat in primul tur la Wimbledon de catre francezul Benoit Paire

Romanul Adrian Ungur, locul 94 ATP, a fost invins, luni, cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6, 1-6, de francezul Benoit Paire, locul 27 ATP si cap de serie numarul 25, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea.

Lovitura de teatru la Wimbledon: Rafael Nadal a fost eliminat in primul tur de un jucator clasat pe locul 135 ATP

Belgianul Steve Darcis a provocat o surpriza de proportii pe iarba londoneza de la Wimbledon, reusind sa-l elimine pe unul dintre favoritii turneului, spaniolul Rafael Nadal, chair in primul tur.

Victor Hanescu a fost invins de Roger Federer, in primul tur al turneului de la Wimbledon

Sportivul roman Victor Hanescu a fost invins, luni, de elvetianul Roger Federer, scor 6-3, 6-2, 6-0, in primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon, potrivit Mediafax. Partida a durat doar o ora si noua.

Astra Giurgiu vs Domzale, in primul tur preliminar al Europa League

Astra Giurgiu debutanta in cupele europene) o va intalni pe Champions LeagueDomzale din Slovenia) in primul tur preliminar al Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )