Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari

B1 B1,
Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari

Rafael Nadal a impresionat vineri prin alegerea sa. Acesta s-a retras din cadrul turneului de la Roland Garros ca urmare a unei accidentari. Granollers este cel avantajat de decizia tenismenului pentru ca s-a. continuă pe B1

Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a abandonat competitia de la Roland Garros inaintea meciului din turul al treilea pe care urma sa-l dispute contra conationalului sau Marcel Granollers.

Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Roland Garros

Lumea tenisului e in stare de soc. Castigator de noua ori pe zgura de la Paris, spaniolul Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la glezna piciorului.

Nadal, anunt surpriza la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a declarat forfait, vineri, inaintea meciului sau din turul 3 al turneului de la Roland Garros, al 2-lea de Mare Slem al anului, din cauza unei accidentari la incheietura unei maini.

Roland Garros: Rafael Nadal se retrage din competitie, din cauza unei accidentari la incheietura mainii

Jucatorul spaniol Rafael Nadal cap de serie numarul 4) a declarat forfait, vineri, inainte de meciul din turul trei al turneului de Grand Slam de Roland Garros, din cauza unei accidentari la incheietura mainii stangi, anunta AFP.

Roland Garros: Rafael Nadal, in turul trei - Victoria cu numarul 200 in turneele de Grand Slam

Rafael Nadal cap de serie numarul patru) a ajuns, joi, in turul trei al turneului de casa de la Roland Garros, ibericul invingandu-l categoric pe Facundo Bagnis Argentina, locul 99 ATP), scor 6-3, 6-0, 6-3. In urma acestui succes, Nadal a ajuns la cota 200 de victorii in cariera in turneele de Grand Slam. Novak Djokovic favorit numarul unu) l-a invins in trei seturi, scor 7-5, 6-3, 6-4, pe Steve Darcis.

VIDEO Roland Garros: lovitura sezonului pentru Rafael Nadal

Rafael Nadal a aut o misiune usoara in meicul cu Sam Groth, din primul tur de la Roland Garros, si a facut si spectacol.

Surorile Williams pe afis in ziua a 5-a la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros propune joi meciuri dintre cele mai atractive, cu surorile Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Jo-Wilfried Tsonga printre animatori.

FOTO Simona Halep, vedeta alaturi de Serena, Djokovici, Nadal, Radwanska, Murray intr-un proiect de amploare, revolutionar pentru Roland Garros

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Roland Garros si de aceea se bucura de toata atentia francezilor.

Roland Garros: Monica Niculescu s-a retras din proba de dublu, acolo unde facea pereche cu Irina-Camelia Begu

Perechea Monica Niculescu/ Irina-Camelia Begu s-a retras din proba de dublu de la Roland Garros, dupa ce Monica acuza unele probleme de sanatate. Pentru Irina competitia de la Paris va continua pe tabloul de simplu, acolo unde o va intalni in turul trei pe Annika Beck.

Proiect istoric la Roland Garros. Simona Halep face parte din clubul celor mai mari tenismeni ai lumii la ora actuala (FOTO)

Simona Halep este parte a initiativei de modernizare a arenelor de la Roland Garros. impreuna cu alte vedete din tenis, precum Nadal, Radwanska, Kerber, Neishikori si Djokovici, romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )