Libnet.ro
UNICEF

23:15

Rafael Nadal, uns regele Roland Garros al XIII-lea: Vorbesc despre recorduri mai ales cu voi, jurnalistii

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, uns regele Roland Garros al XIII-lea: Vorbesc despre recorduri mai ales cu voi, jurnalistii

In dimineata dupa ce a castigat al 13-lea trofeu la French Open si a egalat recordul de 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal a avut multe de facut si foarte putin timp. Dupa o sesiune foto pe terasa hotelului cu Coupe des Mousquetaires, a plecat cu masina spre aeroport si a vorbit cu garda jos via Zoom pentru ATPTour. com. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com.

Nadal a castigat turneul de la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal a castigat duminica finala probei masculine de simplu a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingandu-l in trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, si trecandu-si in palmares al 13-lea sau titlu pe zgura pariziana, scrie g4media.

VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Rafael Nadal a demonstrat din nou ca este regele zgurii, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul sau Novak Djokovic, dupa doua ore si 42 de minute de joc. Rafa si-a trecut in palmares al 13-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 20-lea de Grand Slam, peformanta cu care l-a egalat pe Roger Federer.

FOTO Transformarea comica suferita de Wikipedia dupa ce Rafael Nadal a castigat inca un titlu la Roland Garros

Rafael Nadal a ajuns la titlul cu numarul 13 la Roland Garros, un record incredibil in lumea sportului. Dupa ce a castigat de-o maniera categorica finala cu Novak Djokovic, fanii ibericului au efectuat o serie de modificari pe pagina de Wikipedia rezervata turneului de Grand Slam de la Paris.

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

A cucerit recent titlul cu numarul 13 !) la Roland Garros, iar dupa aceasta performanta a oferit un amplu interviu jurnalistilor de la AS. Rafael Nadal este omul momentului in tenisul masculin: a egalat recordul prietenului si rivalului Roger Federer, iar la intrebarea cine este cel mai bun din istorie? are un raspuns clar.

Cum a justificat Novak Djokovic infrangerea categorica din finala de la Roland Garros

Novak Djokovic a ratat sansa celui de-al 18-lea titlu de Grand Slam castigat, liderul mondial fiind invins in finala de la Roland Garros de marele sau rival, Rafael Nadal. La finalul duelului, sarbul a explicat care au fost motivele infrangerii, dar a si precizat ca ramane fidel valorilor sale: singura constanta din viata sa fiind schimbarea.

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de titluri de Grand Slam

La scurt timp dupa ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oara la Roland Garros, Roger Federer a postat pe retelele sociale un mesaj, marele campion elvetian transmitandu-i un mesaj marelui sau rival, dar si prieten.

Asa am trait Djokovic - Nadal in finala de la Roland Garros

Pentru a 56-a oara in istorie Novak Djokovic si Rafael Nadal au fost adversari pe terenul de tenis. S-a intamplat in finala de la Roland Garros 2020, un turneu disputat in conditii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

Nadal a castigat al 20-lea trofeu de Mare Slem la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal a castigat duminica finala probei masculine de simplu a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingandu-l in trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, si trecandu-si in palmares al 13-lea sau titlu pe zgura pariziana, scrie g4media.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2743 seconds )