Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

Hotnews Hotnews,
 Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

A cucerit recent titlul cu numarul 13 !) la Roland Garros, iar dupa aceasta performanta a oferit un amplu interviu jurnalistilor de la AS. Rafael Nadal este omul momentului in tenisul masculin: a egalat recordul prietenului si rivalului Roger Federer, iar la intrebarea cine este cel mai bun din istorie? are un raspuns clar. continuă pe Hotnews

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Rafael Nadal a demonstrat din nou ca este regele zgurii, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul sau Novak Djokovic, dupa doua ore si 42 de minute de joc. Rafa si-a trecut in palmares al 13-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 20-lea de Grand Slam, peformanta cu care l-a egalat pe Roger Federer.

FOTO Transformarea comica suferita de Wikipedia dupa ce Rafael Nadal a castigat inca un titlu la Roland Garros

Rafael Nadal a ajuns la titlul cu numarul 13 la Roland Garros, un record incredibil in lumea sportului. Dupa ce a castigat de-o maniera categorica finala cu Novak Djokovic, fanii ibericului au efectuat o serie de modificari pe pagina de Wikipedia rezervata turneului de Grand Slam de la Paris.

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com.

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de titluri de Grand Slam

La scurt timp dupa ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oara la Roland Garros, Roger Federer a postat pe retelele sociale un mesaj, marele campion elvetian transmitandu-i un mesaj marelui sau rival, dar si prieten.

Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal: Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic

Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic, a afirmat antrenorul lui Rafael Nadal, Carlos Moya, sambata, in ajunul celei de-a 13-a finale a jucatorului la turneul de la Roland Garros.

VIDEO Novak Djokovic rezista in fata revenirii lui Stefanos Tsitsipas Urmeaza finala de vis cu Rafael Nadal

Finala turneului masculin de tenis de la Roland Garros se va disputa, duminica, intre spaniolul Rafael Nadal, campionul en titre, si sarbul Novak Djokovic, care l-a invins, vineri seara, pe grecul Stefanos Tsitsipas, in a doua semifinala, cu 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1, dupa trei ore si 54 de minute.

Cine este Simona Bucura Oprescu, deputata PSD infectata cu noul coronavirus

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. Ea a precizat ca este internata la Spitalul din Mioveni si ca starea sa este stabila. Cine este.

Cine este iubitul fetei lui Ion Tiriac. Ce surpriza: apare atat de rar in imaginile blondei

Ion Tiriac este unul dintre cei mai avuti romani, dar marea lui bogatie sunt copiii. Doar unul dintre ei a preferat o legatura cu mass-media, in timp ce ceilalti s-au ferit prin tari straine de ochii presei si de gura lumii. Dar tocmai cand te ascunzi, mai tare starnesti atentia asupra ta. Iar daca mezina .

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )