Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

B1 B1,
Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi. continuă pe B1

Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

Politistii au descins marti dimineata la zeci de adrese din Bucuresti si Galati, la falsificatori de adeverinte de venit, informeaza B1 TV. Vizate sunt 31 de persoane care ar face parte dintr-o grupare care.

Ploile din weekend au reactivat mai multe alunecari de teren, in judetul Buzau. La Colti, un sat este izolat

Mai multe zone din judetul Buzau au fost afectate de alunecari de teren, reactivate de ploile din ultimele zile. Din cauza unui drum deteriorat, accesul intre satele Colti si Coltii de Jos se face doar pietonal, aproximativ o suta de gospodarii fiind izolate. Probleme au mai fost semnalate la Racoviteni, Sarulesti si Magura.

Romania, gazda conferintei EUCOM a sefilor de state majore din Europa Centrala. Generalul Breedlove, prezent la eveniment

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale SUA EUCOM) cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, miercuri si joi, la Bucuresti, la eveniment participand si generalul Philip.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Perchezitii la profesori din Buzau, banuiti ca au luat mita pentru a supraevalua mai multe lucrari de bacalaureat

Cel putin zece profesori din Buzau sunt, de cateva ore, in audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, intr-un dosar de coruptie, unii in calitate de suspecti, altii de martori. Este vorba despre corectorii care au facut parte din comisia de bacalaureat de la Liceul Sportiv, din sesiunea august-septembrie 2013. Unii dintre ei ar fi luat spaga de la elevi, pentru a nota favorabil mai multe lucrari.

Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Transportatorul privat Regiotrans a anuntat ca va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR), urmand sa extinda circulatia progresiv si.

Inundatii in Galati: Mai multe persoane s-au refugiat la cunoscuti

Mai multe case au fost inundate la periferia Galatiului, dupa ce a plouat fara incetare in ultimele ore, iar apa a ajuns sa depaseasca jumatate de metru. in aceasta situatie, oamenii s-au vazut nevoiti.

Militanti Boko Haram, suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi incendiat mai multe case: Au macelarit victimele ca pe niste vite

Mai multi militanti Boko Haram sunt suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi ars mai multe case in timpul unui raid in satul Buratai din statul Borno, situat in nord-estul Nigeriei, potrivit.

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )