Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafila: Nu am votat cu Viorica Dancila la prezidentiale Am fost la proteste impotriva guvernului Grindeanu

Hotnews Hotnews,
 Rafila: Nu am votat cu Viorica Dancila la prezidentiale Am fost la proteste impotriva guvernului Grindeanu

Alexandru Rafila, cel care va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, a declarat la Digi 24 ca nu a votat cu Viorica Dancila la prezidentiale si ca a participat la protestele din Piata Victoriei impotriva modificarii Legilor Justitiei de catre guvernul PSD condus de Grindeanu. continuă pe Hotnews

Rafila: Nu am votat cu Viorica Dancila la prezidentiale

Medicul Alexandru Rafila a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019.

Alexandru Rafila, intrebat cu cine a votat la ultimele alegeri prezidentiale: Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD?

Medicul Alexandru Rafila, recent intrat in PSD, a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019, intrucat credibilitatea pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu ca era cea potrivita.

Viorica Dancila rupe tacerea despre operatiile estetice. Ce si-a facut la fata, de fapt

Viorica Dancila a atins recent un subiect mult discutat pe vremea in care era in prim-plan. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre operatiile estetice? Si-a facut sau nu modificari la nivelul fetei de-a lungul timpului? Viorica Dancila, despre operatiile estetice. Si-a facut sau nu modificari? Viorica Dancila a fost pusa fata-n fata cu .

De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere. Te buseste rasul daca auzi explicatia ei puerila

Viorica Dancila, a devenit peste noapte, celebra, datorita functiei de Premier al Romaniai. Dar si pentru gafele monumentale pe care le-a facut de-a lungul timpului. La ultima editie a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, fostul premier a raspuns moderatoarei la intrebarile incomode. De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere .

Perchezitii in Pitesti, la biroul sotului fostului premier Viorica Dancila. Se fac cercetari pentru fals in inscrisuri

Biroul din Pitesti al sotului fostului premier Viorica Dancila a fost miercuri perchezitionat de politistii argeseni intr-un dosar in care cercetarile vizeaza o tranzactie imobiliara suspecta.

Viorica Dancila: Nu a fost nicio perchezitie la biroul sotului meu

Fostul premier PSD Viorica Dancila neaga perchezitiile la biroul sotului sau. Sotul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat, a spus ea.

Ce inseamna de fapt giroscop. Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul

Viorica Dancila, fost premier din partea PSD, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a introdus cuvinte noi in limba romana si a dat exemplu termenul giroscop. Seful statului folosise acest cuvant.

Viorica Dancila revine in forta si il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Viorica Dancila a revenit in atentia publicului facand lumina cu privire la anumite aspecte care i-au umbrit imaginea. Aceasta a explicat cum este privita acum de catre colegii sai, dar si despre greselile pe care conducatorii tarii le fac constant. Viorica Dancila, in fata oamenilor dupa o lunga pauza Invitata la emisiunea Studio Politic de .

Zi decisiva pentru Viorica Dancila si Carmen Dan. PSD Teleorman stabileste lista pentru Parlament

Conducerea PSD Teleorman stabileste miercuri lista de candidati pentru Parlament. Carmen Dan si Viorica Dancila incearca sa obtina un loc eligibil, insa mai ales in cazul fostului ministru de Interne demersul e destul de dificil, ea concurand pentru primul loc cu Danut Cristescu, fostul sef al CJ Teleorman, sustinut de filiala judeteana, potrivit unor surse politice.

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Fostul premier PSD Viorica Dancila a afirmat marti, la emisiunea Studio Politic de la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis a introdus cuvinte noi in vocabularul limbii romane, dand exemplu cuvantul giroscop.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )