Libnet.ro
UNICEF

22:45

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Fostul premier PSD Viorica Dancila a afirmat marti, la emisiunea Studio Politic de la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis a introdus cuvinte noi in vocabularul limbii romane, dand exemplu cuvantul giroscop. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila revine in forta si il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Viorica Dancila a revenit in atentia publicului facand lumina cu privire la anumite aspecte care i-au umbrit imaginea. Aceasta a explicat cum este privita acum de catre colegii sai, dar si despre greselile pe care conducatorii tarii le fac constant. Viorica Dancila, in fata oamenilor dupa o lunga pauza Invitata la emisiunea Studio Politic de .

Ce inseamna de fapt giroscop. Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul

Viorica Dancila, fost premier din partea PSD, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a introdus cuvinte noi in limba romana si a dat exemplu termenul giroscop. Seful statului folosise acest cuvant.

Razbunarea lui Dancila: Fostul premier il acuza pe Iohannis ca a introdus cuvantul giroscop in limba romana

Fostul premier PSD Viorica Dancila a afirmat marti, la emisiunea Studio Politic de la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis a introdus cuvinte noi in vocabularul limbii romane, dand exemplu cuvantul giroscop.

Klaus Iohannis a inventat cuvinte noi, conform lui Dancila: ce este giroscop

La un an dupa ce a pierdut functia de premier a Romaniei, Viorica Dancila continua sa fie cap de afis din cauza cunostintelor care ii lipsesc, abilitatile de limba romana.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca a inventat giroscopul

Fostul premier Viorica Dancila l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca inventeaza cuvinte care n-ar .

Fostul premier Dancila rade de Iohannis ca a introdus un cuvant nou in limba romana: giroscop

Fostul premier Viorica Dancila a spus ca presedintele Klaus Iohannis a inventat cuvinte noi si le-a introdus in vocabularul limbii romane.

De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere. Te buseste rasul daca auzi explicatia ei puerila

Viorica Dancila, a devenit peste noapte, celebra, datorita functiei de Premier al Romaniai. Dar si pentru gafele monumentale pe care le-a facut de-a lungul timpului. La ultima editie a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, fostul premier a raspuns moderatoarei la intrebarile incomode. De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere .

Liviu Dragnea decide tot la PSD si din puscarie. Ce a putut sa declare acum Viorica Dancila

Viorica Dancila a sustine ca desi se afla in puscarie, Liviu Dragnea incearca sa-i puna bete in roate si vrea sa-i blocheze candidatura pe listele Partidului Social Democrat Teleorman la alegerile parlamentare. Liviu Dragnea decide tot de la PSD chiar si din puscarie Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila spune ca Dragnea i-ar oferi un .

Perchezitii in Pitesti, la biroul sotului fostului premier Viorica Dancila. Se fac cercetari pentru fals in inscrisuri

Biroul din Pitesti al sotului fostului premier Viorica Dancila a fost miercuri perchezitionat de politistii argeseni intr-un dosar in care cercetarile vizeaza o tranzactie imobiliara suspecta.

Viorica Dancila: Nu a fost nicio perchezitie la biroul sotului meu

Fostul premier PSD Viorica Dancila neaga perchezitiile la biroul sotului sau. Sotul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat, a spus ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )