Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raid sangeros al organizatiei Statul Islamic. Jihadistii din Egipt au revendicat decapitarea a opt barbati

Antena3 Antena3,
Raid sangeros al organizatiei Statul Islamic. Jihadistii din Egipt au revendicat decapitarea a opt barbati

Jihadistii din Egipt, care au jurat supunere gruparii Statul Islamic, au revendicat intr-o inregistrare video decapitarea a opt barbati pe care i-au acuzat de colaborare cu armatele egipteana si israeliana, . continuă pe Antena3

Lider al gruparii Statul Islamic in Afganistan, ucis intr-un atac cu drona

Un lider al jihadistilor din Afganistan care a jurat recent credinta gruparii Statul Islamic SI) a fost ucis intr-un atac cu avion fara pilot, au anuntat mai multi oficiali, relateaza BBC News online.

Statul Islamic continua executiile publice. Un BATRAN, decapitat pentru ca era acuzat de vrajitorie

Militarii care lupta pentru Statul Islamic au facut publica o noua executie. De aceasta data nu este vorba de un detinut, ori prizonier de razboi, ci un batran pe care militantii il acuzau de.

ONU incearca sa taie sursele de finantare ale gruparii Statul Islamic

Consiliul de Securitate al ONU va dezbate saptamana viitoare o rezolutie menita sa taie gruparii jihadiste Statul Islamic sursele de finantare provenite din comercializarea petrolului, traficul cu antichitati sau din rascumpararile pentru rapiri, relateaza AFP.

Gruparea Statul Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Statul Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza site-ul Radio Free Europe, citat de Mediafax.

Jurnalistul John Cantlie, ostatic la jihadistii din Statul Islamic, obligat sa transmita din Alep

Gruparea Stat Islamic a difuzat o noua inregistrare video in care jurnalistul britanic John Cantlie, capturat in noiembrie 2012 impreuna cu jurnalistul american James Foley, relateaza din Alep, Siria, transmite CNN.

Jurnalistul britanic John Cantlie, capturat in 2012, apare intr-o noua inregistrare difuzata de gruparea Statul Islamic (VIDEO)

Jurnalistul britanic John Cantlie, capturat in noiembrie 2012 impreuna cu jurnalistul american James Foley, apare intr-o noua inregistrare video difuzata de gruparea Stat Islamic, informeaza CNN. Mentionand ca.

Statul Islamic publica ultima inregistrare. Jurnalistul britanic John Cantlie, filmat de teroristi

Gruparea Stat Islamic a difuzat o noua inregistrare video in care jurnalistul britanic John Cantlie, capturat in noiembrie 2012 impreuna cu jurnalistul american James Foley, relateaza din Alep, Siria, transmite.

Statul Islamic a ars de vii trei irakieni, acuzati de colaborare cu fortele de securitate

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Mediafax. Potrivit unor oficiali si mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )