Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raiffeisen Bank Romania - profit net de 45 de milioane euro in primul semestru din 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiffeisen Bank Romania - profit net de 45 de milioane euro in primul semestru din 2014

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, in conditiile in care primul semestru din anul trecut a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro, informeaza un comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Raiffeisen Bank Romania, profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, arata un raport al bancii transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Operatiunile Raiffeisen Bank in Romania au adus actionarilor un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru, cam cat creditele date firmelor lui Dan Voiculescu

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Profitul estee cu ceva mai mult decat expunerea bancii pe firmele apartinand lui Dan Voiculescu 40 de milioane de euro). Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 5,94 miliarde euro crestere cu 6%) fata de cele 5,59 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2013. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, volumul total al creditelor a crescut cu 6%, pana la 3,83 miliarde euro, iar o evolutie similara au inregistrat si depozitele +6%), ajungand la 4,3 miliarde euro. Raportul credite/depozite este in prezent de 89% constant fata de iunie 2013).

Arena de 45 de milioane de euro din Cluj sta pe intuneric pentru ca nu sunt bani pentru factura la lumina

Cluj Arena, o investitie de 45 milioane euro, nu se poate pune in valoare prin iluminat arhitectural, din cauza faptului ca nu sunt bani, a transmis conducerea firmei care administraza obiectivul aflat in proprietatea Consiliului Judetean.

Profitul Raiffeisen in Romania a scazut cu 16% in primul semestru, la 47 de milioane de euro

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a scazut in primul semestru cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 47 milioane euro, ca urmare a unor plati mai mari la impozitul pe profit, iar provizioanele s-au redus cu 3,8%, la 46 milioane euro.

Credit Agricole Bank Romania prefinanteaza subventiile APIA

Credit Agricole Bank Romania a semnat conven and tiile cu APIA, FGCR Fondul de Garantare a Creditului Rural) and si FNGCIMM Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii) pentru finan and tarea fermierilor ce beneficiaza de subven and tii APIA in cadrul schemei de plata unica pe suprafa and ta SAPS) - campania 2014.

Reportul la Loto 6/49 pentru tragerea de duminica este de peste 4,91 milioane euro

Reportul la categoria Ide la Loto 6/49 depaseste 21,7 millioane de lei, echivalentul a peste 4,91 milioane euro, pentru tragerea de duminica, potrivit Loteriei Romane. De asemenea, reportul la Noroc a cumulat.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

Mario Balotelli, transferat de FC Liverpool pentru 22 milioane euro

Mario Balotelli, atacantul nationalei Italiei, a fost transferat de FC Liverpool, de la AC Milan, pentru 22 milioane euro. Balotelli revine astfel in Premier League, dupa el fusese cumparat de italieni de la Manchester City in urma cu u .

Finantari noi de 664 milioane euro pe piata de leasing financiar

Piata de leasing financiar a incheiat prima jumatate a anului 2014 cu finantari noi in valoare de 664 milioane euro, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada din 2013, conform unui comunicat de presa.

SURSE: Raiffeisen Bank ar putea ataca in instanta confiscarea bunurilor pe care avea ipoteca in cazul Voiculescu

Surse din piata avocaturii sustin ca Raiffeisen a solicitat o opinie in acest sens casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, care urmeaza sa stabileasca daca exista cale de atac impotriva acestei decizii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )