Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Purtarea mastii lasa de dorit la nivel de institutie publica

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Purtarea mastii lasa de dorit la nivel de institutie publica

Vicepremierul Raluca Turcan solicita Directiilor de Sanatate Publica sa intensifice controalele in i. continuă pe România Liberă

Turcan: Nu putem discuta de restrictii la nivel economic, dar vor fi anuntate masuri de crestere a rigurozitatii Purtarea mastii lasa de dorit in institutiile publice

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca nu se poate discuta de restrictii la nivel economic, dar va avea loc o sedinta de Guvern si o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta in cadrul carora vor fi decise masuri de crestere a rigurozitatii in prevenirea extinderii pandemiei de coronavirus. Turcan a mai spus ca lasa de dorit conformarea purtarii mastii de protectie in institutii publice si a cerut directiilor de sanatate publica sa faca controale.

Raluca Turcan: in ceea ce priveste extinderea purtarii mastii in proximitatea scolilor cu titlu obligatoriu, poate sa fie o discutie la nivel national. Nu putem discuta acum de restrictii la nivel economic (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, luni, ca nu putem discuta in momentul de fata de restrictii la nivel economic, dar a precizat ca va avea loc atat o sedinta de Guvern, cat si o reuniune a.

Un alt judet din Romania decide ca este obligatorie purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani, incepand de marti. O astfel de masura a intrat in vigoare de luni si in judetul Galati.

GALATI: Purtarea mastii devine obligatorie in zona scolilor si pe o raza de 100 metri in jurul acestora

Purtarea mastii este obligatorie incepand de luni in perimetrul unitatilor de invatamant si pe o raza de 100 metri in jurul acestora, potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati, conform news. ro.

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Nicusor Dan, Raluca Turcan si Marcel Bolos se vor testa de Covid-19

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au anuntat luni, ca se vor testa pentru Covid-19, dupa ce au intrat in contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie devine obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din Botosani

Mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani vor deveni obligatorii pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, masura urmand sa in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )