Libnet.ro
UNICEF

07:15

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Nicusor Dan, Raluca Turcan si Marcel Bolos se vor testa de Covid-19

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au anuntat luni, ca se vor testa pentru Covid-19, dupa ce au intrat in contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

Monica Anisie, intrebata daca se va testa pentru coronavirus: Daca este necesar voi face acest lucru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca, daca va fi necesar, se va testa pentru coronavirus, asa cum a fcut-o de mai multe ori pana acum. Sunt responsabila si niciodata nu voi pune pe nimeni in pericol, a afirmat Anisie.

Monica Anisie: Elevii care nu poarta masca risca scaderea notei la purtare

Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa aiba nota scazuta la purtare, pentru comportament neadecvat, a anuntat ministrul Educatiei. Monica Anisie a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada.

MARCEL BOLOS: Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene in perioada 2021-2027

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europeni in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, astazi, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene.

MONICA ANISIE, MESAJ DE ZIUA EDUCATIEI: Trebuie sa continuam invatarea in orice conditii; trebuie sa ne adaptam

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat astazi ca invatarea trebuie sa continue in orice conditii si a sfatuit cadrele didactice sa ii indrume pe copii, dar sa aiba grija si de sufletele lor.

Remus Pricopie, scrisoare deschisa catre Monica Anisie in care ii cere sa depolitizeze invatamantul

Fostul ministru al Educatiei Remus Pricopie a transmis luni o scrisoare deschisa catre actualul ministru, Monica Anisie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, in care ii cere sa foloseasca toate instrumentele pe care le are la discpozitie pentru a depolitiza invatamantul romanesc.

Monica Anisie, intrebata despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Toti profesorii trebuie sa inteleaga ca este important sa fie alaturi de elevi

Monica Anisie a fost intrebata, luni, despre eventuale masuri impotriva cadrelor didactice care inca nu accepta sa predea in sistem online. in acest context, ministrul Educatiei a subliniat ca toti.

Monica Anisie: Anul scolar 2020-2021 incepe altfel, cu respectarea regulilor de protectie sanitara. Sa ramanem uniti in anul scolar 2019-2020, obiectivele Ministerului Educatiei au fost indeplinite (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a facut o serie de declaratii luni, 5 octombrie, cand este aniversata Ziua Mondiala a Educatiei. Cu aceasta ocazie, demnitara a sustinut ca, in ciuda circumstantelor dificile generate.

Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )