Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rapelul pentru vaccinul impotriva COVID-19 poate fi intarziat pana la 42 de zile dupa administrarea primei doze - Comitetul de coordonare a activitatilor privind vaccinarea

Hotnews Hotnews,
 Rapelul pentru vaccinul impotriva COVID-19 poate fi intarziat pana la 42 de zile dupa administrarea primei doze - Comitetul de coordonare a activitatilor privind vaccinarea

Rapelul pentru vaccinul impotriva COVID-19 poate fi programat in intervalul de 21-28 de zile dupa administrarea primei doze, conform prospectului vaccinurilor produse de Pfizer-BioNTech si Moderna, dar poate fi intarziat si pana la 42 de zile, potrivit studiilor, fara afectarea eficacitatii, a anuntat vineri Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. Precizarile vin dupa ce multi romani care se programeaza la vaccin nu gasesc loc pentru rapel in termen de 21-28 de zile, asa cum recomanda prospectul vaccinului, in conditiile in care cantitatile de vaccin livrate in Romania nu sunt constante, iar saptamana aceasta s-au inregistrat intarzieri. continuă pe Hotnews

Rapelul impotriva COVID-19 poate fi intarziat pana la 42 de zile: Ce spun oficialii despre eficacitatea vaccinului in cazul unor amanari

Precizarea privind rapelul impotriva coronavirusului a venit vineri, de la un oficial din Grupul de Comunicare StrategicaGCS), in contextul in care tot mai multi romani intampina probleme atunci cand vor sa se programeze pentru administrarea celei de-a doua doze a vaccinului.

Autoritatile anunta ca rapelul pentru vaccinul anti-COVID poate fi facut si la 42 de zile, fara a afecta eficacitatea

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, vineri, ca, avand in vedere scaderea numarului de doze de vaccin primite de Romania in 18 ianuarie, exista o diferenta intre numarul de doze de vaccin disponibile si numarul de persoane programate in urmatoarele trei saptamani.

Moderna investigheaza posibile reactii adverse la vaccinul impotriva COVID-19 in SUA

Compania americana, Moderna, a declarat astazi ca a primit un raport de la departamentul de sanatate din California in care se spune ca mai multe persoane dintr-un centru de vaccinare din San Diego au fost sau inca sunt tratate pentru posibile reactii alergice la vaccinul impotriva COVID-19.

Toate metodele prin care te poti programa pentru vaccinul anti-COVID-19 in etapa a doua de vaccinare

Conform Strategiei pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania, imunizarea se va realiza in etape, cu respectarea grupelorpopulationale. Pentru etapele II si III, vaccinarea se va organiza prin centre de.

Peste 491.300 de persoane s-au programat pana joi la ora 10.00 pentru vaccinarea impotriva COVID, in etapa a doua a campaniei

Peste 491. 300 de persoane s-au programat pentru vaccinarea impotriva COVID din 15 ianuarie, cand a inceput etapa a doua a campaniei de vaccinare, si pana joi la ora 10. 00, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre Comitetul de coordonare a vaccinarii. Reamintim ca in aceasta etapa intra persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu afectiuni cronice si angajatii din domenii de activitate considerate esentiale.

EXCLUSIV Angajati din sectoare cheie nu au putut fi programati pentru vaccinarea impotriva COVID-19: Aplicatia care permite inregistrarea nu a functionat mai bine de jumatate de zi, intre timp locurile disponibile s-au ocupat

Majoritatea angajatilor din fabricile de medicamente din Romania nu au putut fi inregitrati pe platforma dedicata programarii pentru vaccinarea impotriva COVID-19, din cauza deficientelor tehnice pe care le.

Ce este de fapt rapelul unui vaccin? De ce trebuie sa facem doua doze pentru imunitate impotriva Covid-19

Pentru a functiona eficient impotriva noului coronavirus si pentru a stimula sisteul imunitar, nu este suficienta o singura doza de vaccin impotriva COVID-19. Astfel ca, la un interval de minim 21 de zile,.

Anca Dragu: Ma bucur ca am ajuns in aceasta zi in care vaccinul impotriva acestui virus sa fie disponibil. Asta inseamna ca in curand ne putem relua vietile (VIDEO)

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, marti, dupa ce a fost vaccinata impotriva noului coronavirus ca se bucura ca dupa lunile de pandemie s-a ajuns in momentul in care vaccinul sa fie disponibil,.

Peste 740.000 de persoane s-au programat pana vineri dimineata, in etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid

294 de persoane s-au programat pentru vaccinarea impotriva Covid-19 din 15 ianuarie, cand a inceput etapa a doua a campaniei de imunizare, si pana vineri la ora 09:00, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre Comitetul de coordonare a vaccinarii. Reamintim ca in aceasta etapa intra persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu afectiuni cronice si angajatii din domenii de activitate considerate esentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )