Libnet.ro
UNICEF

13:31

Raport: Focul din clubul Colectiv a fost amplificat de sapte ori de sistemul de ventilatie (VIDEO)

B1 B1,
Raport: Focul din clubul Colectiv a fost amplificat de sapte ori de sistemul de ventilatie (VIDEO)

Noi date ies la iveala dupa tragedia din Colectiv. Potrivit unui raport al Institului National de Expertiza Criminalistica, flacarile din clubul groazei au fost de aproape sapte ori mai violente decat. continuă pe B1

Flacarile din clubul Colectiv, amplificate de sapte ori din cauza ventilatiei defecte

Flacarile din clubul Colectiv au fost de sapte ori mai violente decat in mod normal, arata cel mai recent raport facut de Institutul National de Criminalistica, citat de Mediafax.

Raport incendiu Colectiv: Din cauza ventilatiei defecte, focul a fost amplificat de aproape sapte ori

Potrivit unui raport de expertiza, flacarile din clubul Colectiv au fost de aproape sapte ori mai violente decat in mod normal si asta din cauza unei instalatii de ventilatie aspiranta care a cedat in momentul in care a izbucnit incendiul, se arata intr-un document obtinut de agentia Mediafax.

Raport incredibil in cazul Colectiv: Ventilatia defecta a amplificat focul de aproape sapte ori

Potrivit unui raport de expertiza, flacarile din clubul Colectiv au fost de aproape sapte ori mai violente decat in mod normal si asta din cauza unei instalatii de ventilatie aspiranta care a cedat i.

Scene de groaza in Egipt: O cisterna din care se fura benzina a sarit in aer, iar oamenii din jur au fost cuprinsi de flacari (VIDEO)

O cisterna din care se fura benzina, rasturnata in mijlocul unei strazi din Alexandria, egipt, a sarit in aer, iar multimea de oameni din jur a fost pur si simplu curprinsa de flacari, arata daily.

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi, la 12 zile dupa atentatele din capitala Belgiei, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )