Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rapperul Ice-T a fost arestat. Motivul pentru care politistii i-au pus catusele este halucinant

B1 B1,
Rapperul Ice-T a fost arestat. Motivul pentru care politistii i-au pus catusele este halucinant

Actorul si rapperul Ice-T a fost arestat fiindca nu a nu a platit taxa pentru podul George Washington. El nu avea nici numere de inmatriculare la masina pe care o conducea, motiv pentru care a primit si. continuă pe B1

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

Un suedez a fost arestat n Turcia pentru presupuse legaturi cu miscarea separatista kurda PKK

Autoritatile din Turcia au anuntat, miercuri, ca au arestat un cetatean suedez despre care se crede ca ar avea legaturi cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), miscare separatista considerata drept organizatie terorista de Ankara, Washington si UE, informeaza cotidianul The New York Times, conform Mediafax.

Motivul pentru care nu e bine sa mananci niciodata in fata televizorului. Sigur nu te gandeai la asta

Dupa o zi lunga la munca, un serial bun in fata televizorului te poate ajuta sa te relaxezi, mai ales daca este insotit de o cina delicioasa. Cu toate acestea, mancatul in fata televizorului nu este un o.

HALLOWEEN 2018. Ce inseamna cu adevarat aceasta sarbatoare si motivul pentru care multi ii spun Noaptea vrajitoarelor

Halloween este o sarbatoare de origine irlandeza celtica), preluata in timp de multe popoare din lumea occidentala. Multi ii spun Noaptea vrajitoarelor.

MOMENTE GRELE pentru Mirabela Dauer: MOTIVUL pentru care a mers la manastire si a plans in fata preotului

Recent, Mirabela Dauer a trecut prin momente unice, dupa ce a ajuns la o manastire impreuna cu apropiatii ei. Artista a fost atat de impresionata de slujba tinuta de preot, incat nu si-a mai putut.

SOC la Casa Regala: Printesa, diagnosticata cu o BOALA CRUNTA pentru care NU EXISTA exista tratament (FOTO)

Casa Regala a Norvegiei a facut un anunt extrem de trist. Printesa Mette-Marit a Norvegiei, sotia printului mostenitor Haakon, sufera de o maladie cronica pentru care nu exista tratament, potrivit.

Veste crunta! Printesa Norvegiei, diagnosticata cu o boala pentru care nu exista tratament

Printesa Mette-Marit a Norvegiei, sotia printului mostenitor Haakon, a facut public faptul ca sufera de fibroza pulmonara, o maladie cronica pentru care nu exista tratament, potrivit people. com. Fibroza.

Printul Harry, intalnire cu o comunitate de aborigeni in estul Australiei. Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a insotit pe sotul ei FOTO

Printul Harry s-a intalnit luni cu o comunitate de aborigeni pe insula Fraser, in estul Australiei, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal. Ducele de Sussex nu a fost insotit de Meghan Markle, care a decis sa ia o pauza de la indatoririle regale, din cauza sarcinii.

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de PSD Sector 5. Decizia ar putea afecta majoritatea detinuta de Gabriela Firea n CGMB

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de organizatia PSD Sector 5 condusa de primarul Daniel Florea. Motivul pentru care cei patru au fost dati afara din partid ar fi acela ca au votat impotriva intereselor cetatenilor din sector in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Decizia ar putea ridica probleme majoritatii detinute de Firea in CGMB.

O tanara s-a sinucis in inchisoare. Motivul pentru care si-a pus capat zilelor e incredibil

O tanara de 21 de ani s-a sinucis in puscarie! Iar motivul pentru care a recurs la acest gest extrem este de-a dreptul incredibil. Katie Allan era studenta in anul trei la Universitatea din Glasgow. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )