Libnet.ro
UNICEF

19:45

Motivul pentru care nu e bine sa mananci niciodata in fata televizorului. Sigur nu te gandeai la asta

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu e bine sa mananci niciodata in fata televizorului. Sigur nu te gandeai la asta

Dupa o zi lunga la munca, un serial bun in fata televizorului te poate ajuta sa te relaxezi, mai ales daca este insotit de o cina delicioasa. Cu toate acestea, mancatul in fata televizorului nu este un o. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

HALLOWEEN 2018. Ce inseamna cu adevarat aceasta sarbatoare si motivul pentru care multi ii spun Noaptea vrajitoarelor

Halloween este o sarbatoare de origine irlandeza celtica), preluata in timp de multe popoare din lumea occidentala. Multi ii spun Noaptea vrajitoarelor.

O tanara s-a sinucis in inchisoare. Motivul pentru care si-a pus capat zilelor e incredibil

O tanara de 21 de ani s-a sinucis in puscarie! Iar motivul pentru care a recurs la acest gest extrem este de-a dreptul incredibil. Katie Allan era studenta in anul trei la Universitatea din Glasgow. in.

Printul Harry, intalnire cu o comunitate de aborigeni in estul Australiei. Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a insotit pe sotul ei FOTO

Printul Harry s-a intalnit luni cu o comunitate de aborigeni pe insula Fraser, in estul Australiei, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal. Ducele de Sussex nu a fost insotit de Meghan Markle, care a decis sa ia o pauza de la indatoririle regale, din cauza sarcinii.

Motivele pentru care ar trebui sa ai un site web pentru afacerea ta

In prezent este greu de crezut ca mai exista firme sau companii care nu au un site web. Sondajele arata ca mai mult de 60-70% dintre companiile din unele tari europene au propriul site web. Un site web este.

Comisia de la Venetia critica modificarile aduse abuzului in serviciu, infractiune pentru care este cercetat Dragnea

Comisia de la Venetia atrage atentia ca prevederile propuse infractiunii de abuz in serviciu par sa creeze intr-adevar, fara o justificare convingatoare, premisele pentru o dezincriminare de facto a multor fapte avand legatura cu aceasta infractiune,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )